Αθλητισμός

Equipe: Το σκέφτεται για Παρί ο Λεβαντόφσκι

Equipe: Το σκέφτεται για Παρί ο Λεβαντόφσκι
Equipe: Η γαλλική εφημερίδα τονίζει πως ο Πολωνός άσσος αναζητά μία νέα πρόκληση.

Τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εμφανίζει ως μεταγραφικό στόχο της Παρί Σεν Ζερμέν η έγκυρη γαλλική εφημερίδα Equipe, τονίζοντας πως ο Πολωνός ψάχνει μία νέα πρόκληση για την καριέρα του. Την ίδια στιγμή το μεταγραφικό κομμάτι αρχίζει να «ζεσταίνεται» πανευρωπαϊκά με τον Μουρίνιο να θέλει να φέρει τον Μπουφόν στη Ρόμα, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται πως θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ.

Equipe: Τι αναφέρει η εφημερίδα

Σύμφωνα με την Equipe -και το φύλλο της εφημερίδας, που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή- ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και σκέφτεται την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, η οποία με τη σειρά της ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτησή του αν φύγει, τελικά, ο Εμπαπέ!

Η πάντα έγκυρη Equipe, λοιπόν, αναφέρει ότι θα τον ενδιέφερε μια νέα πρόκληση και η Παρί είναι μία τέτοια, περιμένοντας… στη γωνία! Τα πάντα, ωστόσο, θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με τον Εμπαπέ. Ο 22χρονος δεν έχει ανανεώσει ακόμη, οι φήμες για τη Ρεάλ φουντώνουν και αν αποχωρήσει, τελικά, από το Παρίσι, τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε τη νέα σεζόν εκεί τον «Λέβα».

Ισοφάρισε το ρεκόρ του Μίλερ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πέτυχε μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της σεζόν το 40ο γκολ του στο πρωτάθλημα, ανοίγοντας το σκορ κόντρα στη Φράιμπουργκ με πέναλτι και συγκατοικεί στο πάνθεον της ιστορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου με τον θρυλικό Μίλερ, έχοντας πια μπροστά του την ευκαιρία να τον ξεπεράσει μια για πάντα. Αμέσως μετά το γκολ, ο Πολωνός «killer» της Μπάγερν κατευθύνθηκε προς την κάμερα και τίμησε τον «Bomber», με ένα ειδικά αφιερωμένο μπλουζάκι κάτω από τη φανέλα του με το σλόγκαν «Για πάντα Γκερντ».

«Τον φέραμε τσάμπα στην Μπάγερν Μονάχου πριν από 7 χρόνια και έγινε ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες στην ιστορία της ομάδας. Έχει πάρει εφτά φορές το πρωτάθλημα, πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν ο κορυφαίος της Ευρώπης και του κόσμου. Τώρα έκανε και αυτό το ρεκόρ. Έχω παίξει με τον Μίλερ και είμαι σίγουρος πως είναι χαρούμενος με τον Λεβαντόφσκι. Το χαίρεται με την καρδιά του. Και οι δύο έχουν γράψει ιστορία με την ομάδα», είπε ο Ρουμενίγκε!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments