Διεθνή

Κατάρ: Έντονη η καταδίκη για τον βομβαρδισμό στο κτίριο της Ερυθράς Ημισελήνου

Κατάρ: Έντονη η καταδίκη για τον βομβαρδισμό στο κτίριο της Ερυθράς Ημισελήνου
Κατάρ: Καταδικάζει έντονα τον βομβαρδισμό στο κτίριο της Ερυθράς Ημισελήνου του Κατάρ στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας.

Το κράτος του Κατάρ, σε ανακοίνωσή του, εκφράζει την έντονη καταδίκη του για τον βομβαρδισμό στο κτίριο της Ερυθράς Ημισελήνου του Κατάρ στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα αρκετούς θανάτους και τραυματισμούς.

Παράλληλα με την επίθεση κατά της Ερυθράς Ημισελήνου, μια άλλη επιχείρηση προκάλεσε ζημιές και καταστροφή τμημάτων του Νοσοκομείου Sheikh Hamad bin Khalifa Al-Thani για Αποκατάσταση και Προσθέσεις, ως αποτέλεσμα των συνεχών επιθέσεων σε κτίρια γύρω από το νοσοκομείο.

«Το Ισραήλ επίσης, βομβάρδισε χωρίς ντροπή τον πύργο Al-Jalaa, ο οποίος φιλοξένησε διάφορα ιδρύματα μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των γραφείων της Al-Jazeera στη Λωρίδα της Γάζας», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Και συνεχίζει τονίζοντας το εξής: «Η στόχευση ανθρωπιστικών και μέσων μαζικής ενημέρωσης αποτελεί σαφή παραβίαση του διεθνούς δικαίου, των ανθρωπιστικών κανόνων και αξιών».

Το κράτος του Κατάρ καλεί τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει αυτήν την αμαρτωλή πράξη και να καταβάλει περαιτέρω προσπάθειες για τον τερματισμό των συνεχών εγκλημάτων του Ισραήλ στα κατεχόμενα εδάφη και για την προστασία αμάχων, δημοσιογράφων, ιατρών και ανθρωπιστικών εργαζομένων.

Τέλος, το κράτος του Κατάρ επιβεβαιώνει, σε αυτό το πλαίσιο, ότι δεν θα καταβάλει καμία προσπάθεια για την υποστήριξη του δίκαιου παλαιστινιακού σκοπού και του αδελφού λαού της Παλαιστίνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments