Lifestyle

Βαλάντης: Η Ρούλα Κορομηλά με παρέσυρε – Καταστράφηκε η εικόνα μου

Βαλάντης: Η Ρούλα Κορομηλά με παρέσυρε – Καταστράφηκε η εικόνα μου
Βαλάντης: Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το βράδυ της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην εκπομπή του έναν ιδιαίτερο προσκεκλημένο, τον Βαλάντη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που άφησε το στίγμα του στην ελληνική δισκογραφία και μάλιστα ήταν ένας από τους προσκεκλημένους στον Λευκό Οίκο στην ορκομωσία του Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The Tonight Show»

Ο τραγουδιστής μας έχει συνηθίσει σε δηλώσεις που συζητιούνται και δεν απογοήτευσε ούτε αυτή τη φορά. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του τέθηκε η Ρούλα Κορομηλά, καθώς εν μέρει τη θεωρεί υπεύθυνη για την πτώση της καριέρας του καθώς αυτή ήταν που του είπε να αλλάξει το στυλ του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνο που έφταιξε ήταν η στροφή που πήρε εξαιτίας της Ρούλας Κορομηλά, όταν εκείνη του ζήτησε να αλλάξει την εμφάνισή του και να γίνει «ένας τραγουδιστής ίδιος με τους άλλους», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

«Άλλαξα εμφάνιση και στιλ κι έχασα τους φανατικούς οπαδούς»

«Έπαιξε ρόλο η στροφή μου. Δηλαδή βγήκα ένα καλλιτέχνης με μούσι, δαχτυλίδια κ.ά. κι εκεί που έγινε αυτή η έκρηξη, άλλαξα εμφάνιση και στιλ κι έχασα τους φανατικούς οπαδούς. Χαλάσαμε την συνταγή της επιτυχίας.

Νομίζω ότι σε αυτό παρασύρθηκα από την Ρούλα Κορομηλά γιατί θα προέκυπτε τότε μία συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή και την καλλιτεχνική επιμέλεια την είχε η Ρούλα. Εκείνον τον καιρό μου έλεγε ότι δεν είναι καλό το στιλ για την Ελλάδα. Πράγματα κι επιχειρήματα που τα άκουσα επειδή ήταν η Ρούλα. Με κούρεψε, μου έβαλε γραβάτα, κοστούμι και με έκανε έναν τραγουδιστή ίδιο με τους άλλους. Δεν έχω μιλήσει μαζί της για αυτό, ανακαλύπτεις το λάθος μετά. Δεν κατηγορώ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments