Video

Φάρμα αποχώρηση: Έφυγε η Φένια Τσικιτίκου

Φάρμα αποχώρηση: Έφυγε η Φένια Τσικιτίκου
Φάρμα αποχώρηση: Αποχαιρέτησε το παιχνίδι του ANT1 εμφανώς συγκινημένη.

Άλλη μία αποχώρηση είχαμε χθες στη «Φάρμα». Η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Φένια Τσικιτίκου, μία εβδομάδα μετά την αποχώρηση της αδερφής της.

Πρόσφατες αποχωρήσεις ήταν αυτή του Στράτου Τζώρτζογλου και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Φάρμα αποχώρηση: Η αποχώρησης της Φένιας Τσικιτίκου

Η αρχηγός Κυριακή Κατσογρεσάκη επέλεξε για πρώτη μονομάχο την Μαρία Μιχαλοπούλου και στη συνέχεια η Μαρία επέλεξε για δεύτερη μονομάχο και αντίπαλό της, τη Φένια Τσικιτίκου. Έτσι λοιπόν, η Μαρία Μιχαλοπούλου και η Φένια Τσικιτίκου κλήθηκαν να παλέψουν για την συμμετοχή τους στην «Φάρμα». Οι δύο παίκτριες έπρεπε να περάσουν από πέντε αγωνίσματα για να διεκδικήσουν τη θέση τους στη «Φάρμα».

Φάρμα αποχώρηση

Τελικά αυτή που τα πήγε καλύτερα στα τέσσερα πρώτα αγωνίσματα ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία εξασφάλισε με αυτόν τον τρόπο την παραμονή της στο παιχνίδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Φένια Τσικιτίκου κι έτσι αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και εγκατέλειψε οριστικά την «Φάρμα».

Φάρμα αποχώρηση: Οι δηλώσεις της παίκτριας

«Νιώθω γεμάτη που έφτασα μέχρι αυτό το σημείο, κέρδισα πάρα πολλά και αυτή την εμπειρία δεν θα την αντάλλαζα με τίποτα, μου άρεσε που δοκίμασα τα όρια μου, και συναισθηματικά και αγωνιστικά, πρωτόγνωρες καταστάσεις και αγωνίσματα, νιώθω πιο δυνατή ήδη, θα κρατήσω στην καρδιά μου όλους» είπε η Φένια λίγο πριν αποχωρήσει, εμφανώς συγκινημένη.

Τζώρτζογλου: Η Φάρμα ήταν μεγάλο μάθημα ζωής

«Στη Φάρμα έχασα περίπου 17 κιλά. Χθες η Σοφία έφτιαξε κάτι πολύ ωραίο με σοκολάτα, φράουλα και μπανάνες. Της είπα δεν θα το φάω. Με το που μπήκα στη Φάρμα δεν μπορούσα να σκύψω από τα κιλά. Μπήκα στη Φάρμα γιατί ήθελα να ζήσω τον αγώνα. Προσπάθησα να αναλύσω μια σκέψη. Το να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Η Φάρμα ήταν μεγάλο μάθημα ζωής.

Πριν μπω στη Φάρμα χτύπησα στο μάτι σε ένα τροχαίο και έβαλα υαλουρανικό και με ρώτησε ο Ιατρόπουλος και για να μην του εξηγώ του είπα έκανα μπότοξ. Στη Φάρμα ξυπνούσα από νωρίς για να προσευχηθώ. Έκανα προσευχές 2,5 ώρες την ημέρα. Ο Ιατρόπουλος δούλευε όλη τη μέρα. Φώναξα σε κάποιες παρεξηγήσεις γιατί είδα, ότι υπήρχε έλλειψη σεβασμού.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments