Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Εντάο, στο στόχαστρο και ο Γκεζάλ

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Εντάο, στο στόχαστρο και ο Γκεζάλ
Ολυμπιακός: Φουλάρει για Εντάο ο πρωταθλητής Ελλάδος, μετά την απόκτηση του Τικίνιο. Στο στόχαστρο των Ερυθρολεύκων είναι και ο Γκεζάλ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Τικίνιο Σοάρες, ο Ολυμπιακός προχωράει για τη δεύτερη μεταγραφή του που αφορά κι αυτή απόκτηση για τη γραμμή κρούσης και συγκεκριμένα τη θέση του εξτρέμ. Ψηλά στη μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Ελλάδος βρίσκεται ο Αλασάν Εντάο της Καραγκιουμρούκ, ενώ εναλλακτική φέρεται να αποτελεί και ο Ρασίντ Γκεζάλ της Λέστερ.

Οι ερυθρόλευκοι «χτενίζουν» την αγορά για τον κατάλληλο παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στα άκρα της επίθεσης της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς και οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι δυο.

Ο ένας είναι ο Αλασάν Εντάο, ο οποίος αγωνίζεται στην Καραγκιουμρούκ, ενώ στα υπόψιν του Ολυμπιακού είναι και ο Ρασίντ Γκεζάλ της Λέστερ. Όσον αφορά την περίπτωση του Εντάο ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει καταθέσει ήδη πρόταση για την απόκτηση του, η οποία μάλιστα ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ, με τον τουρκικό σύλλογο πάντως να ζητά τουλάχιστον πέντε για να τον παραχωρήσει. Οι συζητήσεις των δυο πλευρών συνεχίζονται και παρότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι δεν αποκλείεται να καμφθεί τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα εφόσον δεν προχωρήσει του Εντάο στον Ολυμπιακό, τότε δεδομένα οι ερυθρόλευκοι θα κοιτάξουν άλλες λύσεις, αφού στόχος είναι στην έναρξη της προετοιμασίας να βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ ο εξτρέμ. Μια από τις περιπτώσεις λοιπόν που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι και ο Γκεζάλ. Ο Αλγερινός μπορεί να ανήκει στις αλεπούδες, αλλά αγωνίστηκε τη σεζόν 2020/21 ως δανεικός στην Μπεσίκτας, που θέλει να τον αγοράσει αλλά δύσκολα θα φτάσει στα επτά εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η αγγλική ομάδα. Οι Πειραιώτες παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του 29χρονου εξτρέμ, καθώς πρόκειται για δύσκολη υπόθεση, με ξένα ΜΜΕ να αναφέρουν πως και η Μονακό είναι στο παιχνίδι για να τον κάνει δικό της.

Ο Γκεζάλ φέτος με την Μπεσίκτας ήταν εξαιρετικός και κατέκτησε το νταμπλ στην Τουρκία, σκοράροντας 8 γκολ και μοιράζοντας 18 ασίστ σε 35 συμμετοχές. Τέλος, ακόμη μια περίπτωση που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού είναι και αυτή του Αγκιμπού Καμαρά, όπως μεταφέρει το to10.gr. Πρόκειται για 20χρονο εξτρέμ που αγωνίζεται εδώ και δυο χρόνια στην πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιλ, αλλά και στην εθνική ομάδα της Γουινέας.

Οι ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια προτιμούν τη γαλλική αγορά ειδικά σε μικρές ηλικίες και έχουν φέρει στην Ελλάδα ουκ ολίγα «διαμάντια», όπως οι Καμαρά, Σισέ, Μπα, Αλιαγκσίμ Μπα. Εφόσον μάλιστα επαληθευτούν οι πληροφορίες ότι έχει βγει στην αγορά ως ελεύθερος ο νεαρός, ο οποίος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αφρική δεν αποκλείεται να απασχολήσει πολύ έντονα τους Πειραιώτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments