Ελλάδα

Ραφήνα: Ο 45χρονος είχε προσπαθήσει ξανά να αποπλανήσει τη 12χρονη

Ραφήνα: Ο 45χρονος είχε προσπαθήσει ξανά να αποπλανήσει τη 12χρονη
Ραφήνα: Η μητέρα της 12χρονης ανέφερε για το τι συνέβη, ενώ αποκάλυψε πως είχε επιχειρήσει και πριν από ένα μήνα να την αποπλανήσει.

Συνταράσουν την κοινή γνώμη τα αυξημένα περιστατικά με απόπειρες αποπλάνησης ανήλικων παιδιών από παιδεραστές. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η προσπάθεια αρπαγής μιας 13χρονης στη Ραφήνα από έναν 45χρονο που επιχείρησε να βάλει στο αυτοκίνητο του το ανήλικο κορίτσι. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης με έναν 65χρονο και μια 16χρονη κοπέλα, χθες, με την κοπέλα να ενημερώνει τον πατέρα της και εκείνος την αστυνομία που τον συνέλαβε. Λιγότερο τυχερή στάθηκε, δυστυχώς, μια άλλη ανήλικη κοπέλα, ηλικίας 15 ετών, στη Λιβαδειά, καθώς έπεσε θύμα βιασμού από έναν 44χρονο.

Η μητέρα της μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις για όσα έζησε το παιδί της. Όπως της περιέγραψε η κόρη της ο άνδρας φαινόταν μεθυσμένος και όταν εκείνη αρνήθηκε να μπει στο αμάξι του αυτός νευρίασε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας άρχισε να παρενοχλεί λεκτικά την ανήλικη που έκανε ποδήλατο στον δρόμο. Εκείνη παρέμεινε ψύχραιμη και προσπάθησε να τον αποφύγει.

«Άρχισε με το “γεια σου κούκλα”, το πιο χυδαίο πράγμα που μπορεί να πει κάποιος σε ένα παιδί» τόνισε η μητέρα. Η ίδια σημείωσε ότι ο άνδρας είχε πιει, ήταν μεθυσμένος και η άρνηση της 12χρονης να μπει στο αμάξι του, του προκάλεσε εκνευρισμό.

Περιέγραψε πώς η κόρη της προσέγγισε ένα ζευγάρι για να ζητήσει βοήθεια και έκανε γνωστό ότι πριν από ένα μήνα ο 45χρονος επιχείρησε και πάλι να προσεγγίσει την ανήλικη.

«Αυτός ο άνθρωπος ψαχνόταν να βρει ένα θύμα. Το είχε ξανακάνει» κατέληξε.

Το λάθος που τον πρόδωσε

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν με τον 45χρονο να φεύγει αρχικά από το σημείο, όμως στη συνεχεία εκεί που ήταν η 13χρονη.

Αυτό ήταν και το λάθος του καθώς τότε οι πολίτες κατάφεραν να συγκρατήσουν την πινακίδα κυκλοφορίας και να ενημερώσουν την ΕΛΑΣ.

Την είχε απειλήσει και ένα μήνα νωρίτερα

Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς η ανήλικη, ο 45χρονος πριν από ένα μήνα είχε προσπαθήσει ξανά να την βάλει με την βια στο ίδιο λευκό αυτοκίνητο ενώ από τις κινήσεις του φάνηκε πως γνώριζε καλά τους δρόμους που χρησιμοποιεί η 13χρονη.

Τελικά αστυνομικοί κατάφεραν και τον εντόπισαν ενώ κινούνταν με πολύ μεγάλη ταχύτητας επί της Μαραθώνος στην Παλλήνη.

Δήλωσε ότι έχει σπίτι στην Πεντέλη αλλά συζούσε στην Ραφήνα. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών ο 45χρονος συζούσε όντως στην Περιοχή της Ραφήνας, σύμφωνα με το newsit.gr. Εκεί βρέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα που έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ενώ εντοπίστηκαν και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Τα υπνωτικά χάπια

Αυτό που έδωσε και μια άλλη διάσταση στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός ότι στο λευκό όχημα του ο 45χρονος είχε υπνωτικά χάπια που κανείς δεν ξέρει εάν θα τα χρησιμοποιούσε σε βάρος της 13χρονης.

Ο ίδιος στο Αστυνομικό Τμήμα αρνήθηκε να πει το παραμικρό και επιφυλάχθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments