Αθλητισμός

Άμεσες εξελίξεις με Τζαβέλλα

Άμεσες εξελίξεις με Τζαβέλλα
Τζαβέλλας: Τον δρόμο για την επιστροφή στα πάτρια εδάφη φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει ο γνωστός Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής.

Το δρόμο του επαναπατρισμού φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει ο Γιώργος Τζαβέλλας. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ρεπορτάζ της Forza, ο γνωστός Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής φαίνεται πως «ψάχνεται» για την μεγάλη επιστροφή στην πατρίδα ύστερα από αρκετά χρόνια παρουσίας στο εξωτερικό για λογαριασμό της Αλάνιασπορ.

Άμεσες εξελίξεις με Τζαβέλλα

Μάλιστα μεσούσης της σεζόν επιχείρησε να «σκαλίσει» την προοπτική της καλοκαιρινής μεταγραφής στην ΑΕΚ, μέσω του άλλοτε συμπαίκτη του στην Αλάνιασπορ και πρώην παίκτη της Ένωσης, Τάσου Μπακασέτα.

Το «μακρινό» 2019 μάλιστα, σύμφωνα με τότε δημοσίευμα του Sportime ο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ είχε διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα στην τουρκική ομάδα. Οι δυο παίκτες έχουν άριστες σχέσεις και τους συνδέει φιλία πολλών ετών.  Μάλιστα ο ίδιο είχε τονίσει πως μιλούσε συνέχεια με τον Τζαβέλλα, προκειμένου να είναι σίγουρος για την επιλογή του. «Ένας από τους καλύτερους φίλους μου, ο Τζαβέλλας, παίζει εδώ για 2,5 χρόνια και του μιλούσα κάθε μέρα, οπότε ξέρω καλά το πρωτάθλημα και την ομάδα επίσης, ενώ έχω παρακολουθήσει μερικά παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν. Οπότε, διάλεξα να έρθω εδώ. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές εδώ», ήταν τα λόγια του.

Την ίδια στιγμή, στην Ένωση θέλουν να θωρακίσουν τα μετόπισθεν για να ρίξουν κατά πολύ το παθητικό τερμάτων, καθώς η φετινή σεζόν δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, με αποκορύφωμα το 1-5 από τον Ολυμπιακό μέσα στο ΟΑΚΑ.

Η περίπτωση της ΑΕΚ

Μετά την απόκτηση του τερματοφύλακα Τσίτσαν Στάνκοβιτς και την περίπτωση του Ράφαελ που θέλουν οι κιτρινόμαυροι για το δεξί άκρο της άμυνας, μια δελεαστική περίπτωση είναι και ο πολύπειρος αμυντικός, Γιώργος Τζαβέλλας, που μπορεί να συνεισφέρει τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο αριστερό άκρο της.

Ο 33χρονος στόπερ της Αλάνιασπορ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2023, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά από τέσσερα χρόνια στην Τουρκία. Ο επαναπατρισμός αποτελεί διακαή πόθο και της συζύγου του, Αθηνάς Πικράκη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο και σκέφτεται πλέον να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά θέλει να εγκατασταθεί μόνιμα στην πρωτεύουσα.

Έτσι, η περίπτωση της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας μόνο αδιάφορη δεν αφήνει τον πολύπειρο αμυντικό που θα κλείσει τον ερχόμενο Νοέμβριο τα 34 του χρόνια και από το 2017 βρίσκεται εκτός συνόρων, κάτι που είχε κάνει και πριν πάει στον ΠΑΟΚ.

Σε πρώτο χρόνο, οι ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων δεν ήταν ούτε «ζεστοί» ούτε αρνητικοί. Μάλιστα, από την αντίδραση τους έδειξαν πως αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments