Lifestyle

«Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;» – Αυτός θα είναι ο νέος παρουσιαστής

«Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;» – Αυτός θα είναι ο νέος παρουσιαστής
Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος: Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων που γνώρισε μεγάλη επιτυχία επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με νέο παρουσιαστή.

Στον ΑΝΤ1 πρόκειται να επιστρέψει το επόμενο διάστημα το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;». Πρόκειται για τηλεπαιχνίδι γνώσεων που γνώρισε μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη δεκαετία και στο οποίο το κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρει πολλά.

Στην αρχή μεταδόθηκε στο Mega, τη ΝΕΤ και έκλεισε την πορεία του στον ALPHA όπου το παρουσίαζε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο μεγαλύτερος σε διάρκεια παρουσιαστής του ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τώρα όμως τη σκυτάλη την παίρνει άλλος. Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος

Ο νέος παρουσιαστής

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ο νέος παρουσιαστής του, με τον ίδιο να αναλαμβάνει τη νέα σεζόν τον «Εκατομμυριούχο» μαζί με το «The 2Night Show» που συνεχίζει κανονικά στο πρόγραμμα του σταθμού.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» -για το οποίο επίσης είχε ακουστεί το όνομα του Γρηγόρη-, ωστόσο σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο στο τραπέζι για την παρουσίαση έχει πέσει το όνομα του Κρατερού Κατσούλη.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Το Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος είναι τηλεπαιχνίδι γνώσεων, βασισμένο στο βρετανικό Who Wants to be a Millionaire, που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1999 στο Mega Channel. Το 2010, ο Εκατομμυριούχος επιλέχθηκε ως το πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι στα 20 χρόνια του Mega.

Το τηλεπαιχνίδι ξεκίνησε να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 1999 στο Mega Channel, όπου προβαλλόταν μέχρι το καλοκαίρι του 2002. Το φθινόπωρο του ίδιου έτους, την προβολή του πήρε η ΝΕΤ, ως τον Μάϊο του 2004. Την τηλεοπτική σεζόν 2004-2005, ο Εκατομμυριούχος δεν προβλήθηκε καθόλου. Επανήλθε τον Απρίλιο του 2006, στον Alpha TV, με τον Θοδωρή Αθερίδη, καινούργια ποσά και μια καινούργια βοήθεια.

Η προβολή του στον Alpha, διήρκεσε από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2006. Από τις 30 Ιουλίου 2006 ως τις 29 Σεπτεμβρίου 2006, προβάλλονταν σε επανάληψη επεισόδια της σεζόν 2006, πάλι από τον Alpha. Το τηλεπαιχνίδι όλα τα χρόνια προβολής του, μεταδιδόταν καθημερινά στην απογευματινή ζώνη, συνήθως πρίν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του εκάστοτε καναλιού.

Το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι ήταν ο κυρίαρχος της τηλεόρασης επί 10 ολόκληρες σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μία ιδιαιτέρως ακριβή παραγωγή, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν τα ποσά που κέρδιζαν οι παίκτες θα μπορούσαν να είναι το ίδιο υψηλά με τη δεκαετία του 2000.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments