Lifestyle

La Casa De Papel: Η Tokyo υποδέχεται το καλοκαίρι με στρινγκ κόλαση

La Casa De Papel: Η Tokyo υποδέχεται το καλοκαίρι με στρινγκ κόλαση
La Casa De Papel: Η Ursula Corbero επιδεικνύει τα πανέμορφα οπίσθιά της με το στρινγκ μαγιό της να μην αφήνει τίποτα στη φαντασία.

Η Ursula Corbero είναι μια από τις πιο καυτές διάσημες σε όλο τον κόσμο. Η μελαχρινή καλλονή ανέβασε τις μετοχές της μέσα από τη συμμετοχή της στην πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων ετών, το La Casa De Papel, όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο υποδυόμενη τη δυναμική πιστολέρο με κωδική ονομασία «Tokyo».

Και ποιος δεν «ανάβει» όταν βλέπει την Tokyo στη σειρά, είτε την Corbero σε κάποια δημόσια εμφάνισή της. Η ίδια φροντίζει να ενημερώνει τους ακόλουθούς της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media με όλα τα νέα της, τουλάχιστον αυτά που θέλει να αποκαλύψει, ενώ συχνά πυκνά «ρίχνει» το Instagram με αισθησιακές φωτογραφίες.

Όπως έκανε και τώρα ανεβάζοντας φωτογραφία πάνω σε σκάφος με ένα μπικίνι σκέτη κόλαση. Το μικροσκοπικό στρινγκ μαγιό της αφήνει σε κοινή θεά τα πανέμορφα και καλογυμνασμένα οπίσθιά της που σε οδηγούν σε άλλη διάσταση. Η πίσω όψη της είναι «όλα τα λεφτά» και το κορδόνι χάνεται μέσα σε αυτό το έργο τέχνης που είναι τα οπίσθιά της.

Μάλιστα, η 31χρονη ηθοποιός στη φώτα ποζάρει βγάζοντας τη γλώσσα της έξω για να υποδυθεί πως γλείφει τις ηλιαχτίδες. Στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει πως «ο χρήστης που γράφει τη λεζάντα είναι σε διακοπές» αποκαλύπτοντας πως ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Αναμένουμε να βγει ο πέμπτος κύκλος της «Τέλειας Ληστείας».

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς, Άλεξ Πίνα, ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος θα κυκλοφορήσει στο Netflix μετά από τον Σεπτέμβριο.

«Περάσαμε σχεδόν έναν χρόνο αναλογιζόμενοι πώς θα διαλύσουμε τη συμμορία. Πώς θα βάλουμε τον “Καθηγητή” στα σχοινιά. Πώς θα οδηγηθούμε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του “La Casa De Papel”», έγραψε ο Πίνα στο μήνυμά του, προσθέτοντας: «Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία και άγρια επίπεδα και πρόκειται για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Ούρσουλα Κομπερό (Τόκιο), Άλβαρο Μόρτε (Ο Καθηγητής), Ιτζιάρ Ιτούνο (Λισαβώνα), Πέδρο Αλόνσο (Βερολίνο), Μιγκέλ Χερράν (Ρίο), Χάιμε Λορέντε (Ντένβερ), Έστερ Αθέμπο (Στοκχόλμη), Ενρίκε Άρθε (Αρτούρο), Ντάρκο Πέριτς (Ελσίνκι), Χόβικ Κουτσκεριάν (Μπογκοτά), Λούκα Πέρος (Μασσαλία), Μπελέν Κουέστα (Μανίλα), Φερνάντο Κάβο (Συνταγματάρχης Ταμάγιο), Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα (Παλέρμο), Νάγουα Νίμρι (Επιθεωρητής Σιέρρα), Χοσέ Μανουέλ Πόγα και πολλοί άλλοι.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε (Sky Rojo, Sense 8) και ο Πάτρικ Κριάντο (υποψήφιος για βραβείο Goya για τους ρόλους του στα La gran familia Española και Vivir sin permiso) προστίθενται στο καστ της σειράς.

Πίσω από τη σκηνοθεσία του «La Casa De Papel Μέρος 5», βρίσκονται οι Χεσούς Κολμενάρ, Κόλντο Σέρρα και Άλεξ Ροντρίγκο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments