Αθλητισμός

Κροατία Τσεχία 1-1: Ισοπαλία με εκπληκτική παρουσία Σικ

Κροατία Τσεχία 1-1: Ισοπαλία με εκπληκτική παρουσία Σικ
Κροατία Τσεχία 1-1: Και οι δύο ομάδες θέλουν να εξασφαλίσουν σήμερα την νίκη προκειμένου να μπορέσουν να "κυνηγήσουν" την πρόκριση.

Κροατία και Τσεχία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην δεύτερη αγωνιστική θέλοντας η κάθε μία για τους δικούς της λόγους την πρόκριση. Να θυμίσουμε ότι η Σουηδία κατάφερε να νικήσει την Σλοβακία με το πέναλτι του Φόρσμπεργκ.

Τελικώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με αποτέλεσμα να μειώνονται οι ευκαιρίες πρόκρισης για την Κροατία. Από την άλλη, η Τσεχία περιμένει να δει τον αγώνα της αντιπάλου της για να δει αν θα παραμείνει πρώτη στον Όμιλο.

To πέναλτι του Σικ για το 1-0

Το τρίτο του γκολ στο Euro σημείωσε ο Σικ. Ο επιθετικός της Λεβερκούζεν μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην Τσεχία.

Στο 33′ ο Λόβρεν βρήκε με τον αγκώνα τον Σικ ο οποίος μάτωσε και έπεσε στο έδαφος, με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι μετά και από την χρήση του VAR. Εκεί ο Τσέχος επιθετικός της δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το 1-0 υπέρ της Τσεχίας.

Η γκολάρα του Περίσιτς για το 1-1

Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου η Κροατία απάντησε στο γκολ του Σικ. Στο 46΄ ο Περίσιτς με ωραία ατομική ενέργεια βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 1-1.

Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη

Οι Κροάτες ηττήθηκαν από την Αγγλία (1-0) και παρόλο που το σκορ δεν ξέφυγε, η εικόνα τους ήταν άκρως απογοητευτική, καθώς δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε κανένα χρονικό σημείο της αναμέτρησης.

Αυτή η ήττα μετατρέπει σε… must win το σημερινό παιχνίδι για την Κροατία διότι σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη και η Σκωτία δεν βάλει «στοπ» στην Αγγλία, οι ελπίδες της για τη συνέχεια θα είναι ελάχιστες, καθώς θα μπορεί να τερματίσει μόνο στην τρίτη θέση για να πάρει την πρόκριση.

Από την άλλη, η Τσεχία έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάσητ ης διοργάνωσης. Με τον Σικ να κάνει εμφάνιση… καριέρας, πετυχαίνοντας το γκολ της χρονιάς, αλλά και άλλο ένα τέρμα, οι Τσέχοι επικράτησαν με 2-0 της Σκωτίας στη Γλασκόβη. Έτσι, με νίκη σήμερα κόντρα στην Κροατία και ήττα των Σκωτσέζων από την Αγγλία θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση.

Η βαθμολογία του Δ’ ομίλου:

1. Τσεχία (2-0) 3 2. Αγγλία (1-0) 3 3. Κροατία (0-1) 0 4. Σκωτία (0-2) 0

Οι συνθέσεις

Μία ώρα περίπου πριν από την σέντρα στο ματς του “Χάμπτεν Παρκ”, Κροατία και Τσεχία έκαναν γνωστές τις συνθέσεις με τις οποίες θα παραταχτούν στο πλαίσιο της κόντρας τους για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Euro 2020.

Κροατία (Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Βρσάλικο, Πέρισιτς, Λόβρεν, Μπρέκαλο, Κόβατσιτς, Κράμαριτς, Μόντριτς, Ρέμπιτς, Βίντα, Γκβάρντιολ

Τσεχία (Σίλχαβι): Βάτσλικ, Τσέλουτσκα, Τσούφαλ, Κάλας, Ντάριντα, Χόλες, Σικ, Μάζοπουστ, Γιάνκτο, Σούτσεκ, Μπόριλ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments