Ελλάδα

Άσχημα τα νέα για την Ραχήλ Μακρή

Άσχημα τα νέα για την Ραχήλ Μακρή
Ραχήλ Μακρή: Άσχημα τα νέα για την πρώην βουλευτή. Δείτε παρακάτω ποιο αγαπημένο της πρόσωπο έχασε σήμερα Σάββατο. Το συγκινητικό της μήνυμα.

Δύσκολες ώρες ζει η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή καθώς πριν λίγες ώρες άφησε την τελευταία του πνοή ο αγαπημένος της πατέρας.

Η πολιτικός έκανε γνωστές τις δύσκολες ώρες που περνά μέσα από ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η Ραχήλ Μακρή ανέβασε μια φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα της και μίλησε με συγκινητικά λόγια, ο οποίος της στήριζε σε κάθε της πολιτικό βήμα.

Την φωτογραφία συνόδευσε η συγκινητική λεζάντα:

«Εδώ και κάποιες ώρες ζω το πιο δυσάρεστο γεγονός. Ο αγαπημένος μου πατέρας έφυγε άδικα. Του είχα πει να αφήσει τον Θεό να αποφασίσει και δεν με άκουσε. Πατέρα μου, μου είχες πει ότι είσαι περήφανος πατέρας. Όταν όλοι μου έλεγαν να ψηφίσω ΝΑΙ και να κοιτάξω την καριέρα μου, τα λεφτά και την εξασφάλιση των παιδιών μου, εσύ μου είπες να κάνω αυτό που με έστειλε ο κόσμος να κάνω και να τον υπερασπιστώ. Να μπω εκεί μέσα και με ψηλά το κεφάλι να πω ΟΧΙ. Εγώ σου λέω, ότι είμαι πολύ περήφανη που είχα εσένα για πατέρα. Που μου έμαθες να κάνω την προσευχή μου, να πιστεύω στο Χριστό και να είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Να κερδίζω τα πάντα με το σπαθί μου. Το ήθος και οι αξίες είναι η προίκα που μου άφησες. Ψηλά το κεφάλι. Θα αγωνιστώ μέχρι οι κακούργοι να πάνε στην Χάγη. Καλό παράδεισο πατέρα μου. Καλή αντάμωση. Σ αγαπώ».

Λίγα λόγια για την Ραχήλ Μακρή

Γεννήθηκε το 1973 στην Πτολεμαΐδα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Καβάλας και έκανε μεταπτυχιακό στην Τραπεζική στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Μιλάει αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά. Πριν από την ενασχόλησή της με την πολιτική εργάστηκε στο ΤΕΑΔΥ και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Πολιτική σταδιοδρομία

Εξελέγη βουλευτής Κοζάνης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ στις 7 Οκτωβρίου του 2014. Στις 16 Οκτωβρίου του 2014, εντάχθηκε στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και εξελέγη βουλευτής Κοζάνης. Διαφώνησε με το τρίτο μνημόνιο, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Αύγουστο του 2015 και ήταν μία από τους 25 βουλευτές που σχημάτισαν την Κ.Ο. της Λαϊκής Ενότητας.

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ήταν υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα στην περιφέρεια Αττικής. Τον Απρίλιο του 2016, γνωστοποίησε τη στήριξή της στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας. Στις 25 Μαρτίου του 2017, από το Μελιδόνι Ρεθύμνου, ανακοίνωσε την ίδρυση του κινήματος Μέτωπο Νίκης. Ορισμένα ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί με τα τατουάζ που φέρει στο σώμα της. Ένα από αυτά απεικονίζει ένα σπαρτιάτικο κράνος με το «Λ» των Λακεδαιμονίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments