Οικονομία

Πληρωμές Ιουνίου: Ποιοι θα δουν λεφτά στους λογαριασμούς τους μέχρι τέλος του μήνα

Πληρωμές Ιουνίου: Ποιοι θα δουν λεφτά στους λογαριασμούς τους μέχρι τέλος του μήνα
Πληρωμές Ιουνίου: Λεφτά στους λογαριασμούς τους αναμένεται να δουν μέχρι τέλος του μήνα δικαιούχοι επιδομάτων και παροχών του ΟΠΕΚΑ καθώς και οι συνταξιούχοι με την πληρωμή κύριων και επικουρικών.

Λεφτά στους λογαριασμούς τους αναμένεται να δουν μέχρι τέλος του μήνα δικαιούχοι επιδομάτων και παροχών του ΟΠΕΚΑ καθώς και οι συνταξιούχοι με την πληρωμή κύριων και επικουρικών.

Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις

  • Στις 24 Ιουνίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 25 Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 28 Ιουνίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 29 Ιουνίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Πότε θα πληρωθούν τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ

Την τελευταία μέρα του Ιουνίου και συγκεκριμένα 30 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές Ιουνίου για τα προνοιακά και διατροφικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ. Ανάμεσα στα επιδόματα αυτά είναι και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), επίδομα στέγασης, επίδομα γέννησης κ.α.

Ποια επιδόματα θα καταβληθούν

  • Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ)
  • Επίδομα Στέγασης
  • Επίδομα γέννησης
  • Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα
  • Στεγαστική Συνδρομή
  • Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων
  • Σύνταξη Υπερηλίκων

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ)

Η πληρωμή μηνός Ιουνίου 2021 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και την 31 Μαΐου 2021 και έχει εγκριθεί) του προγράμματος «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα» (πρώην ΚΕΑ) θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Ιουνίου 2021 δηλαδή την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Επίδομα στέγασης (ενοικίου)

Η πληρωμή μηνός Ιουνίου 2021 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και την 31 Μαΐου 2021 και έχει εγκριθεί) του Επιδόματος Ενοικίου Στέγασης θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Ιουνίου 2021 δηλαδή την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments