Video

Survivor spoiler 20/6: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα

Survivor spoiler 20/6: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα
Survivor spoiler 20/6: Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η σημερινή μάχη Ελλάδας Ρουμανίας στο Survivor.

Το σημερινό spoiler του Survivor (20/6) αναφέρεται στην ομάδα που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο. Μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Τριαντάφυλλος μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι.

Survivor spoiler 20/6: Η ομάδα που κερδίζει

Ακόμα ένα ομαδικό αγώνισμα θα δούμε στο Survivor απόψε το βράδυ με Έλληνες και Ρουμάνους, να ενώνονται για πρώτη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, απόψε θα δούμε τις κόκκινες και μπλε ομάδες των δύο χωρών να ενώνονται, κάτι που είχαμε δει και με την Τουρκία. Ο λόγος; Μα φυσικά ένα τεράστιο έπαθλο, κάτι που όπως είδατε στο trailer ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα είναι, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα είναι κάτι μεγάλο! Οι ομάδες έχουν αλλάξει και πάλι, αλλά είναι η τελευταία φορά που γίνεται αυτό στο Survivor, καθώς οδεύουμε στην ολοκλήρωσή του.

Έτσι λοιπόν η νέα κόκκινη ομάδα αποτελείται από την υποψήφια προς αποχώρηση Ελένη, τον Ηλία και τη Σάκη και η μπλε αποτελείται από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Κόρο και την Μαριαλένα. Μάλιστα η Μαριαλένα φαίνεται ότι δεν είναι και στα καλύτερα της μετά τον… χωρισμό των ομάδων και την κόντρα της με τον Σάκη και σκέφτεται να αποχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες η νικήτρια ομάδα θα είναι η κόκκινη, κάτι που σημαίνει ότι η Ελένη θα απολαύσει το τελευταίο της έπαθλο στο Survivor. Κι αυτό γιατί είναι οριστικό, η Ελένη θα αποχωρήσει από το Survivor και η Μαριαλένα θα είναι το μόνο κορίτσι στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Survivor spoiler 20/6: Τι είδαμε στο τρέιλερ

Κατάθλιψη στον Άγιο Δομίνικο! Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το ξέσπασμα του Ηλία, όπως βλέπουμε στα πρώτα πλάνα.

«Μου έχουν λείψει οι καταστάσεις, και όπου κοιτάμε, βλέπουμε εικόνες εδώ πέρα. Κοιτάζω και βλέπω την ένωση, πώς ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστούμε όλον αυτό τον πανικό. Το ότι δεν άντεχα τις εντάσεις και με κάποια άτομα είπαμε να φτιάξουμε την καλύβα των Amigos. Μου φαίνεται ότι έχει περάσει πολύ γρήγορα όλο αυτό. Μου φαίνεται σαν χθες η μέρα, που ήρθα εδώ. Αλλά είναι το σπίτι μας αυτή τη στιγμή και θα το αποχωριστούμε σε λίγο», είπε στην κάμερα ο Ηλίας πλαντάζοντας στο κλάμα.

Το αγώνισμα του επεισοδίου θα είναι μία ελληνορουμανική μάχη. Πέφτουν κορμιά, ως συνήθως για ένα μεγάλο έπαθλο όπως ανακοινώνει στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός. Βλέπουμε στα πρώτα πλάνα και έναν σοκαριστικό τραυματισμό Ρουμάνου παίκτη, ο οποίος ελπίζουμε να μην είναι τόσο σοβαρός όσο φαίνεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments