Lifestyle

Τζοβάννα Φραγκούλη: Δείτε πως είναι σήμερα

Τζοβάννα Φραγκούλη: Δείτε πως είναι σήμερα
Τζοβάννα Φραγκούλη: Ο χρόνος έχει περάσει, όμως έχει καταφέρει να μην επηρεάσει καθόλου την πασίγνωστη ηθοποιό.

Ένα είναι το σίγουρο, ο χρόνος μπορεί να περάσει, αλλά από ότι θα δείτε και παρακάτω δεν ακουμπάει την Τζοβάννα Φραγκούλη. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια της δεκαετίας του 90 δείχνει νεότατη.

Παρόλα αυτά, η ηθοποιός έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας της τηλεόρασης και ζει το χειμώνα στις ΗΠΑ, ενώ τα καλοκαίρια της τα περνάει στην Μύκονο. Η Τζοβάνα Φραγκούλη μετακόμισε στην Νέα Υόρκη όπου ζει μέχρι σήμερα, διότι εκεί είναι η βάση του νυν συζύγου της. Γι’ αυτό τον λόγο απέρριψε και τις προτάσεις που είχε για την επάνοδό της στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Τζοβάννα Φραγκούλη, μέσα από φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram.

Η πρώτη covid free αγκαλιά στην Αθήνα

Μπορεί στην βόρειο Ιταλία να δημιουργήθηκε το πρώτο δωμάτιο αγκαλιάς σε οίκο ευγηρίας, μέσα στο οποίο οι τρόφιμοι έχουν την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή με τα παιδιά τους, στην Ελλάδα το θρυλικό «Πέστο και θα γίνει» με παρουσιάστρια την Τζοβάνα Φραγκούλη πρωτοπορεί και πραγματοποιεί την πρώτη Covid-free… αγκαλιά της χρονιάς με φόντο την Ακρόπολη.

Το βίντεο αναρτήθηκε πριν από λίγη ώρα στο κανάλι της εκπομπής στο διαδίκτυο jovannaswishchannel.org με την παρουσιάστρια να πραγματοποιεί μια απαγορευμένη για πολλούς επιθυμία, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Φορώντας ειδική στολή προστασίας, με καλυμμένα τα χέρια αλλά και τα πρόσωπα με διάφανη μάσκα, η Τζοβάνα Φραγκούλη με τον υπογράφοντα του κειμένου, έδωσαν το δικό τους ραντεβού κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης για μια διαφορετική αγκαλιά.

Λίγα λόγια για την γνωστή ηθοποιό

Η Τζοβάνα Φραγκούλη γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1956 στην Αθήνα είναι Ελληνίδα ηθοποιός, τηλεπαρουσιάστρια. Είναι αδελφή της Λιάνας Πατέρα. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ταινία στην ηλικία των 2 ετών. Κατά την δεκαετία του 1990 παρουσίασε την εκπομπή Πες το και θα γίνει, μια από τις πρώτες εκπομπές ριάλιτι στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments