Lifestyle

Survivor spoiler 30/6: Αυτός κερδίζει απόψε

Survivor spoiler 30/6: Αυτός κερδίζει απόψε
Survivor spoiler 30/6: Τελευταίος αγώνας στον Άγιο Δομίνικο και Ηλίας, Μαριαλένα, Κόρο ρίχνονται στον τελευταίο στίβο μάχης διεκδικώντας το δεύτερο, χρυσό εισιτήριο πρόκρισης στον ημιτελικό.

Ο Σάκης Κατσούλης, μετά τη χθεσινή του νίκη, είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό της Κυριακής, παίρνοντας το χρυσό εισιτήριο, ενώ στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα τον δούμε να ξεκουράζεται, αφού δεν θα αγωνιστεί και θα έχει τον χρόνο να εμψυχώσει και να συμβουλεύσει την αγαπημένα του Μαριαλένα.

Ο αποψινός αγώνας θα είναι ο τελευταίος στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο κι απόψε θα παρακολουθήσουμε τα τελευταία πλάνα από την παραλία του νησιού της Καραϊβικής, καθώς θα είναι ο τελευταίος στίβος μάχης επί Δομινικανής Δημοκρατίας, μιας και ο ημιτελικός της Κυριακής 4/5, καθώς και ο τελικός της Δευτέρας 5/6 θα διεξαχθούν επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου.

Σε αυτή την τελευταία «μητέρα των μαχών» θα δούμε να ρίχνονται στην αρένα ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι τρείς παίκτες διεκδικούν το ένα -πολυπόθητο- εισιτήριο πρόκρισης στον ημιτελικό, το δεύτερο εισιτήριο και θα ακολουθήσει τον Σάκη Κατσούλη στον ημιτελικό χωρίς να χρειαστεί να αποφασίσει το τηλεοπτικό κοινό μέσω της νέας ψηφοφορίας που θα ξεκινήσει απόψε και θα λήξει στον ημιτελικό όπου και ο Γιώργος Λιανός θα μας ανακοινώσει το όνομα του τρίτου παίκτη του ημιτελικού.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως τόσο ο ημιτελικός, όσο και ο τελικός του Survivor κινδυνεύουν να «τιναχτούν στον αέρα» καθώς ένας παίκτης βρέθηκε θετικός σε σε rapid, αλλά και σε μοριακό τεστ κορωνοϊού. Οπότε ενδέχεται να έχουμε αναβολή!

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές από Άγιο Δομίνικο ο αποψινός νικητής είναι ο Ηλίας Μπόγδανος που σύμφωνα με τα spoilers θα πάρει το δεύτερο, χρυσό, εισιτήριο πρόκρισης στον ημιτελικό. Υπάρχουν όμως και κάποιοι κάνουν λόγο για μεγάλη ανατροπή και νίκη της Μαριαλένας… «Κοντός ψαλμός αλληλούια», απόψε το βράδυ θα μάθουμε…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments