Ελλάδα

Χανιά: Νεκρή η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια που αγνοούνταν

Χανιά: Νεκρή η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια που αγνοούνταν
Χανιά: Τραγικός επίλογος για την 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια, η οποία βρέθηκε νεκρή κοντά στο Ελαφονήσι μετά από πολλές ημέρες αναζητήσεων.

Μετά από πολλές μέρες αναζητήσεων νεκρή βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια , η οποία χάθηκε στην περιοχή μεταξύ του ακρωτηρίου Κριός και του Λαφονησιού (το γνωστό ως Ελαφονήσι) στους Δήμους Καντάνου Σελίνου και Κισσάμου στα Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα, η 29χρονη βρέθηκε στη μέση της διαδρομής που είχε επιλέξει για πεζοπορία σε ένα μονοπάτι δύσβατο. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η κοπέλα είχε ξεκινήσει από τον Κριό και είχε φτάσει στο Ελαφονήσι και επέστρεφε ξανά πίσω για να πάρει το αυτοκίνητό της. Στα μισά όμως της διαδρομής που είναι 7,5 με 10 χιλιόμετρα, η Γαλλίδα τουρίστρια έχασε τη ζωή της, πέφτοντας σε μια χαράδρα.

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Η αστυνομία από νωρίς σήμερα άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Είτε να πρόκειται για ατύχημα είτε για εγκληματική ενέργεια.

Οι αρχές «ξεσκονίζουν» το αυτοκίνητο της κοπέλας «ξεσκονίζουν» μέσα στο οποίο βρέθηκε ένα GPS και μια βαλίτσα, ενώ στο σημείο της αναζήτησης εντοπίστηκε και ένα smart watch με στρας που φέρεται πως της ανήκει.

Πυροσβέστες, αστυνομικοί και εθελοντές συμμετείχαν στην επιχείρηση από εδάφους, ερευνώντας όλη την έκταση του πεζοπορικού μονοπατιού που συνδέει τον Κριό με το Ελαφονήσι, καθώς το αυτοκίνητο της κοπέλας εντοπίστηκε στον Κριό.

Σημειώνεται πως στις 24 Ιουνίου, στην τελευταία επικοινωνία που είχε από το κινητό της, ανάρτησε φωτογραφία που «δήλωνε» πως ήταν στο Ελαφονήσι.

Εντατικές έρευνες κατά μήκος της περιοχής

Η ενημέρωση των Αρχών για την αγνοούμενη έγινε την Τετάρτη και για τον εντοπισμό της στήθηκε επιχείρηση στα νοτιοδυτικά παράλια των Χανίων, μεταξύ Κριού και Παλαιόχωρας, όπου το πρωί βρέθηκαν το αυτοκίνητό της και προσωπικά της αντικείμενα. Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή του Κεδρόδασους και γίνονται με τη συνδρομή ελικοπτέρου και τη χρήση drone.

Σε αυτές συμμετέχουν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, ενώ συνδράμουν τοπικές εθελοντικές ομάδες και ομάδα του παραρτήματος Κισσάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στις έρευνες συμμετέχουν τρεις ομάδες της αστυνομίας, τρεις ομάδες της Πυροσβεστικής, ανάμεσά τους και η ομάδα «Ίκαρος» με το drone της υπηρεσίας, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και τρεις εθελοντικές ομάδες, ο Ερυθρός Σταυρός Κισσάμου, η ΕΠΟΜΕΑ και οι εθελοντές Παλαιόχωρας.

Το Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Εξαφανίστηκε την Πέμπτη 24 Ιουνίου από το Ελαφονήσι της Κρήτης, η Βιολέτ Γκιγκανό, 29 ετών.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Βιολέτ Γκιγκανό σήμερα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Βιολέτ Γκιγκανό έχει ύψος 1.48 μ., έχει μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Έχει μια κηλίδα στην πλάτη, ανάμεσα στους ώμους. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το “Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments