Lifestyle

Σπάω τα ρολόγια: Ο Τριαντάφυλλος στο hit του καλοκαιριού

Σπάω τα ρολόγια: Ο Τριαντάφυλλος στο hit του καλοκαιριού
Σπάω τα ρολόγια: Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε την Πέμπτη στην σκηνή του Mad VMA 2021 τραγουδώντας το hit του καλοκαιριού.

Τριαντάφυλλος και Alcatrash συνεργάστηκαν μαζί στη σκηνή των Mad VMA21 τραγουδώντας το Σπάω τα ρολόγια. Να θυμίσουμε πως ο πρώην παίκτης του Survivor έχει κλείσει ήδη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Η εμφάνιση του Τριαντάφυλλου στα Mad VMA

Το highlight της χθεσινής απονομής των Mad Video Music Awards 2021 ήταν -τί άλλο;- η εμφάνιση του Τριαντάφυλλου μαζί με τους Alcatrash που ερμήνευσαν την «κλασική» επιτυχία του τραγουδιστή «Σπάω τα ρολόγια» σε στίχους Εύης Δρούτσα και μουσική Κωνσταντίνου Πανταζή.

Ο πρώην «Survivor 2021», που απέκτησε ισχυρό fan club στη διάρκεια του παιχνιδιού, και η resident band της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» ξεσήκωσαν το κοινό με την ερμηνεία τους στο νέο remix της επιτυχίας του 1999 από τον Θέμη Γεωργαντά.

H νέα συμφωνία του πρώην παίκτη

Ο τραγουδιστής κατέληξε σε συμφωνία με τον επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο. Τον ιδιοκτήτη του «Κέντρου Αθηνών» και του «estate». Κάτι που σημαίνει πως το σχήμα Ρούβα-Μαζωνάκη-Τριαντάφυλλου είναι πιο κοντά από ποτέ. Survivor spoiler 16/4

Η συμφωνία είναι πενταετίας και ήδη ενδιαφέρον για τον καλλιτέχνη έχει δείξει ο Γιώργος Αρσενάκος μιας και ο τελευταίος ξέρει καλά πως ο Ντάφυ πουλάει πολύ, αναφέρει ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του. Και ο καλλιτέχνης ζει την δεύτερη ευκαιρία για μεγάλη καριέρα.

Σημαντική παράμετρος να υπογράψει στον Τσακουμάκο; Η σταθερότητα του επιχειρηματία αλλά και η επένδυση που αναμένεται να κάνει στο πρόσωπο του.

Το ποσό που πήρε από το Survivor

Ο Τριαντάφυλλος έχει κερδίσει πολλά χρήματα και ας μην είναι  ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, καθώς η αμοιβή του ξεπέρασε κατά πολύ το ποσό που κέρδισε ο νικητής του τελικού. Σύμφωνα με όσα είχε πει στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, ο τραγουδιστής κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 137,000 ευρώ.

Όπως είπε, ο Τριαντάφυλλος λάμβανε 6,000 ευρώ την εβδομάδα και άλλα 5,000 ευρώ μπόνους για την παράταση που πήρε το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments