Video

Νίκος Καρβέλας: Ο 13χρονος γιος του τραγουδά το πιο viral κομμάτι στο διαδίκτυο

Νίκος Καρβέλας: Ο 13χρονος γιος του τραγουδά το πιο viral κομμάτι στο διαδίκτυο
Νίκος Καρβέλας: Ο γιος που απέκτησε με την Αννίτα Πάνια ακολουθεί της καλλιτεχνικές του φλέβες.

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια απέκτησαν έναν γιο το 2008, τον Ανδρέα Καρβέλα.

Νίκος Καρβέλας: Το απίστευτο τραγούδι του γιου του που έγινε viral

Ο μπόμπιρας, ο οποίος σήμερα ήταν 13 ετών και ακολούθησε τα βήματα του μπαμπά του, έχει γίνει viral τις τελευταίες εβδομάδες με το τραγούδι του «Κολυμπάω και γ@μ@ω». Όπως θα ακούσεις, μερικοί από τους στίχους του κομματιού αναφέρονται στο σχολείο. Το κομμάτι που ανέβηκε στο youtube το 2019, ξεκίνησε από το Tik Tok με πολλούς χρήστες να το χρησιμοποιούν στα βίντεό τους.

Ο Ανδρέας Καρβέλας, με το ψευδώνυμο ΑΚ (τα αρχικά του ονοματεπώνυμου του) είναι πολύ ενεργός στο Instagram και λατρεύει την τραπ μουσική.

Νίκος Καρβέλας: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Νίκος Καρβέλας είναι Έλληνας συνθέτης, τραγουδιστής, συγγραφέας. Γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 1951 στον Πειραιά. Μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τη μουσική σε ηλικία πέντε ετών, οπότε απέκτησε και το πρώτο του πιάνο. Στα φοιτητικά του χρόνια, στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ίδρυσε ένα ροκ γκρουπ επηρεασμένο από τους Beatles και τους Rolling Stones. Είναι Απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ωστόσο, για πρώτη φορά έγινε γνωστός για τις συνθέσεις του στο τέλος της δεκαετίας του 1970, άλλοτε με το όνομα Νίκος Καρβέλας και άλλοτε με το ψευδώνυμο Νίκος Λεονάρδος. Η μουσική του κινείται στο πλαίσιο της ποπ, αλλά με επιρροές από τη ροκ και τη λαϊκή μουσική. Τα τελευταία άλμπουμ του απέκτησαν έναν πιο ροκ ήχο. Τη δεκαετία του 1980, ξεκίνησε και η προσωπική του επιτυχία ως τραγουδοποιός, δημιουργώντας ένα πλαίσιο τραγουδιών μεταξύ της ποπ και ροκ μουσικής, που αργότερα ακολούθησαν και άλλοι δημιουργοί και έφτασε στο αποκορύφωμα την δεκαετία του 1990. Νίκος Καρβέλας

Αποτελεί τον δημιουργό του μεγαλύτερου μέρους της δισκογραφίας της Άννας Βίσση. Με την Βίσση τα τελευταία 40 χρόνια δημιούργησαν μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες στην ιστορία της ελληνικής μουσικής, καθώς τα άλμπουμ τους είχαν μεγάλη εμπορική επιτυχία και αρκετά κερδισμένα βραβεία, ενώ για την τραγουδίστρια δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών με στοιχεία από λαϊκό, ποπ, ποπ – ροκ, ντίσκο, μπαλάντες, ροκ όπερα, μιούζικαλ, ελαφρολαϊκά τραγούδια, τσιφτετέλια και ζεϊμπέκικα. Με την Βίσση μετρούν μέχρι σήμερα 26 δίσκους, 33 singles, πάνω από 10 ντουέτα, 3 θεατρικά έργα, 11 χρυσούς δίσκους, 8 πλατινένιους, 5 διπλά πλατινένιους, ένα τριπλά, ένα τετραπλά και ένα έξι φορές πλατινένιο.

Επίσης έχει συνεργαστεί με σημαντικούς τραγουδιστές, γράφοντας τραγούδια που έγιναν επιτυχίες και τα οποία ερμήνευσαν οι: Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Κοντολάζος, Ρίτα Σακελλαρίου, Τόλης Βοσκόπουλος, Λευτέρης Πανταζής, Δούκισσα, Κατερίνα Στανίση, Μπέσσυ Αργυράκη, Σάκης Ρουβάς, Λίτσα Διαμάντη, Πασχάλης Τερζής κ.ά. Ο Νίκος Καρβέλας έχει πουλήσει 5.500.000 δίσκους σε όλη την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments