Lifestyle

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η μεγάλη αλλαγή της ηθοποιού

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η μεγάλη αλλαγή της ηθοποιού
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Σε μια πολύ σημαντική αλλαγή ( όπως για κάθε γυναίκα) , προχώρησε η διάσημη ηθοποιός , η οποία αποδυκνύει για ακόμη μια φορά πως η «αλλαγή είναι το μεσαίο όνομά της»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που συνηθίζει να πειραματίζεται πάνω στα μαλλιά της, προχώρησε σε μια ακόμη extreme αλλαγή. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν φοβάται τις αλλαγές και αυτό φαίνεται άλλωστε και από το μαλλί της το οποίο, εξυπηρετώντας κάθε φορά το εκάστοτε mood, αλλάζει εκφράζοντας έτσι τη συναισθηματική της κατάσταση. Από ροζ μαλλί, μέχρι καστανό, αφέλειες, μακριές μπούκλες. Όλα τα περιμένεις από την διάσημη ηθοποιό, η οποία τώρα αποφάσισε να κάνει νέα αλλαγή και να κόψει τα μακριά μαλλιά της.

Η  Πηνελόπη γνώρισε την αποθέωση στο Instagram

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παρουσίασε στο κοινό το νέο της λουκ εισπράττοντας δεκάδες θετικά σχόλια. Την φωτογραφία της συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Change is my middle name.. (Η αλλαγή είναι το μεσαίο μου όνομα). ‘Η όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια αντί για φράαουλες, φτιάξε μια γαμ@τη λεμονάδα»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou)

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δείτε την σε ηλικία 15 χρονών. Πανέμορφη από μικρό κορίτσι, όπως και η κοκέτα και κούκλα μητέρα της.

Η νέα μόδα στα social media είναι η αναβίωση παλιών φωτογραφία με νέες φωτογραφίσεις σε ίδιες ακριβές πόζες με τους ανθρώπους μετά από αρκετά χρόνια. Αυτό το δώρο σκέφτηκε να κάνει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη μητέρα για τα γενέθλιά της. Πιο συγκεκριμένα, η 42χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της αναβιώνοντας μια φωτογραφία μετά από 32 χρόνια. Τότε που ήταν 15 χρονών.

Φυσικά ανέβασε αυτή την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Η μαμά μου δεν έμοιαζε ποτέ με τις άλλες μαμάδες. Μέσα της χτυπούσε μια καλλιτεχνική φλέβα που επέλεξε να τη βάλει σε δεύτερη μοίρα για να με μεγαλώσει, και αυτό την έκανε να βρίσκει άλλους τρόπους να την εκφράζει. Πάντα κοκέτα, με ισχυρή άποψη και αγάπη στην καρδιά της. Προσπαθήσαμε να αναπαραστήσουμε μια ανάμνηση από ένα ταξίδι μας στη Χαλκιδική» σημείωσε στην ανάρτησή της η Πηνελόπη και κατόπιν ευχαρίστησε δημοσίως τη μητέρα της που έβαλε τη ζωή της στην άκρη για να τη μεγαλώσει, και τώρα κάνει το ίδιο για να τη βοηθήσει με τις δικές της κόρες.

Η παλιά φωτογραφία

svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments