Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μήνυμα προς τις κακοποιημένες γυναίκες

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μήνυμα προς τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μήνυμα προς τις κακοποιημένες γυναίκες - Έκανε ανάρτηση στο instagram και στάθηκε δημόσια υπερ των θυμάτων

Με φόντο τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλες τις κακοποιημένες γυναίκες.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Μη δέχεστε καμία μορφή βίας, είτε σωματική είτε λεκτική.

Αγαπήστε τον εαυτό σας. Σεβαστείτε τα όνειρά σας. Όταν καταπατούν τα δικαιώματά σας μιλήστε, ζητήστε βοήθεια» γράφει μεταξύ άλλων και τονίζει:

«Υπάρχει λύση. Έχουμε η μία την άλλη. Καμία ανοχή, καμία δικαιολογία!».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει», είχε εξομολογηθεί η 34χρονη, η οποία είχε δεχθεί επίθεση με βιτριόλι.

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος, από την 21η Μαϊου 2020, όταν η 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της εταιρείας όπου εργαζόταν, στην Καλλιθέα. Η όμορφη κοπέλα καθώς πήγαινε στη δουλειά της έζησε τον απόλυτο τρόμο όταν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από γυναίκα που είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά της.

Ο Γολγοθάς της αποκατάστασης ξεκίνησε λίγους μήνες μετά, όταν ολοκληρώθηκαν οι πρώτες εγχειρίσεις της Ιωάννας, με το ψυχολογικό βαρίδι του αγώνα που θα έπρεπε να συνεχίσει η ίδια να προστίθεται στη σωματική της κατάσταση. Ιωάννα Παλιοσπύρου

H πρώτη φωτογραφία από το καμένο χέρι

Περίπου έναν χρόνο μετά οι επεμβάσεις αποκατάστασης της Ιωάννας συνεχίζονται με την ίδια για πρώτη φορά, το μεσημέρι της Τετάρτης, να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία και ένα βίντεο που δείχνει την εικόνα του βασανισμένου της χεριού μέσα από το νοσοκομείο.

Στη λεζάντα της εικόνας η Ιωάννα ευχαριστεί όλον τον κόσμο για την υποστήριξη και ζητάει από τους διαδικτυακούς της φίλους να μη χάνουν την ελπίδα τους. Η μητέρα της μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πρόσθεσε ότι η κόρη της είναι αγωνίστρια, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς και μακρύς δρόμος μέχρι την ολική αποκατάσταση. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments