Πως Να

Θερμοκρασία σπιτιού: Πως να διατηρήσετε το σπίτι σας δροσερό το καλοκαίρι

Θερμοκρασία σπιτιού: Πως να διατηρήσετε το σπίτι σας δροσερό το καλοκαίρι
Θερμοκρασία σπιτιού: Μερικές συμβουλές για να την κρατήσετε πιο χαμηλά.

Εάν δεν έχετε κλιματισμό στο σπίτι σας, θα πρέπει να σκεφτείτε μερικούς άλλους τρόπους για να το διατηρήσετε δροσερό. Η θερμοκρασία του σπιτιού μας ειδικά το καλοκαίρι μπορεί να μας προκαλέσει δυσφορία ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Και επειδή το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με κολύμβηση και παραλία καλό θα είναι να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και για αυτά, όση εμπιστοσύνη και αν έχουμε στον εαυτό μας.

Θερμοκρασία σπιτιού: Τρόποι να κρατήσετε δροσερό το σπίτι σας

Μερικούς από αυτούς τούς μοιράστηκε ο χρήστης That Property Guy στο TikTok. Σε ένα βίντεο που έχει προβληθεί περισσότερες από δύο εκατομμύρια φορές, λέει: «Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αρχίζω να δυσκολεύομαι με αυτήν τη ζέστη, οπότε εδώ είναι μερικοί τρόποι για να διατηρήσετε το σπίτι σας δροσερό».

Θερμοκρασία σπιτιού

Η πρώτη συμβουλή του Property Guy είναι να διατηρείτε τα παράθυρα, τα στόρια και τις κουρτίνες κλειστά κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς αυτό θα κρατήσει τον ζεστό αέρα έξω. Αλλά εάν πρέπει να τα ανοίξετε, προσπαθήστε να τα ανοίξετε στα αντίθετα άκρα του σπιτιού, καθώς αυτό δημιουργεί ροή αέρα. Για να κυκλοφορήσει ο δροσερός αέρας μέσα, γεμίστε μερικά μπολ με νερό και πάγο και τοποθετήστε τα σε διαφορετικές περιοχές του σπιτιού -μπροστά από έναν ανεμιστήρα λειτουργεί καλύτερα.

Στη συνέχεια προτείνει να προσπαθήσετε να κάνετε οποιοδήποτε μαγείρεμα έξω, εάν είναι δυνατόν, όπως π.χ. στο μπάρμπεκιου, καθώς οι φούρνοι δημιουργούν θερμότητα.

Εάν δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε όταν έχει ζέστη, ο That Property Guy έχει το τέλειο κόλπο για εσάς: παγώστε τα καλύμματα του κρεβατιού σας πριν πάτε για ύπνο. Απλώς βγάλτε τα σεντόνια σας, βάλτε τα σε μια σακούλα και βάλτε τα στην κατάψυξη. Όταν έρθει η ώρα να πάτε για ύπνο, βάλτε τα πίσω και θα είναι ωραία και κρύα. Θα μπορούσατε επίσης να ανταλλάξετε τις λάμπες αλογόνου -καθώς δημιουργούν θερμότητα- και να βάλετε LED αν μπορείτε.

@thatpropertyguyStruggling with the heat? 🥵 Some ways to stay 🆒☀️ #summer #home #tips #sun #lifehack #uk #hack #fyp

♬ 19-2000 (Soulchild Remix) – Gorillaz

Και τέλος, ο ειδικός προτείνει να απενεργοποιήσετε τυχόν συσκευές, όπως η τηλεόρασή σας, όταν δεν τις χρησιμοποιείτε. Από τότε που δημοσιεύτηκε, το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 200.000 likes και 1.500 σχόλια από άτομα που τον ευχαριστούν για τις συμβουλές. Ένα άτομο είπε: «Ναι, το κάνω αυτό, έχει τεράστια διαφορά και πραγματικά λειτουργεί». Ένας άλλος έγραψε: «Ο ήρωας που όλοι χρειαζόμαστε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments