Lifestyle

Amal Alamuddin: Οι φήμες για νέα εγκυμοσύνη και η αντίδραση του Clooney

Amal Alamuddin: Οι φήμες για νέα εγκυμοσύνη και η αντίδραση του Clooney
Amal Alamuddin: Δύο νέα παιδάκια φαίνεται πως θα αποκτήσει το διάσημο ζευγάρι. Τι αναφέρει το ρεπορτάζ από τον διεθνή Τύπο.

Μία νέα έκπληξη επιφυλάσσει από ότι φαίνεται η σύζυγος του George Clooney, Amal Alamuddin! Πιο αναλυτικά, τέσσερα χρόνια μετά τη γέννηση των διδύμων τους, οι δύο celebrities είναι έτοιμοι να γίνουν και πάλι γονείς. Amal Alamuddin

Amal Alamuddin: Οι πληροφορίες από ξένα δημοσιεύματα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου το ζευγάρι αποκάλυψε στους φίλους και την οικογένειά τους ότι πρόκειται να φέρουν στον κόσμο κι άλλο μωρό. Μόνο που οι πηγές τους αναφερόμενες σε αυτή την νέα εγκυμοσύνη αποκάλυψαν πως και αυτή η κύηση είναι δίδυμη.

Πιο συγκεκριμένα πηγές δήλωσαν στο περιοδικό Ok!: «Οι φήμες λένε ότι θα αποκτήσουν ξανά δίδυμα. Η Amal είπε ότι πέρασε το πρώτο τρίμηνο και έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά της, επομένως σε λίγο όλοι θα το καταλάβουν. Ο George είναι ξετρελαμένος και ανυπομονούσε να το πει σε όλους».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το ζευγάρι δεν ήταν σίγουρο ότι θα μπορούσε να κάνει κι άλλα παιδιά και η «είδηση τους έφερε μεγάλη χαρά. Ο George ήταν τόσο περήφανος και η Amal έλαμπε. Είναι κάτι που τόσο ο George όσο και η Amal ήθελαν πάρα πολύ, αλλά στην ηλικία της δεν υπήρχε κάποια εγγύηση. Είναι πολύ συναρπαστικό».

Όσο για τα δίδυμα παιδιά τους; Είναι ενθουσιασμένα: «Είπαν τα ευχάριστα νέα στα δίδυμα στα γενέθλιά τους. Η Έλλα παρακαλούσε για ένα αδερφάκι, και τώρα όλοι ελπίζουν σε τουλάχιστον ένα κοριτσάκι. Αλλά φυσικά, θα είναι ευτυχισμένοι με ότι κι αν τους έρθει, αρκεί να είναι υγιή».

Το αν ισχύει ή όχι η είδηση σίγουρα θα φανεί!

Με το καλό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments