Ελλάδα

Unboxholics: Μάζεψαν 300000 ευρώ για τους πυρόπληκτους

Unboxholics: Μάζεψαν 300000 ευρώ για τους πυρόπληκτους
Unboxholics: Οι χρήστες των social media αποθεώνουν την ομάδα των Unboxholics οι οποίοι κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσό.

Η ομάδα των Unboxholics κατόρθωσε να καταστεί Τάση στην πλατφόρμα του Twitter, κάνοντας ένα live stream με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Για ακόμη ένα 24ωρο οι μεγάλες πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα μας συνεχίζονται, καταστρέφοντας δασικές εκτάσεις και σπίτια. Μέσα στο γενικότερο θλιβερό κλίμα, ευτυχώς υπάρχουν και κάποιες νότες ελπίδας και αισιοδοξίας, που προέρχονται και από άτομα, ομάδες και πρωτοβουλίες μακριά από τα πύρινα μέτωπα. Μία από αυτές ήταν η ενέργεια των Unboxholics.

Unboxholics: Οι influencers που έχουμε ανάγκη

Τα αδέρφια Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς από την Αριδαία, που διατηρούν το δημοφιλέστερο site για gaming στην Ελλάδα το οποίο μετρά περί τις 871 χιλιάδες εγγραφές, ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής 06 Αυγούστου ένα live stream προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για όλους όσοι έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

«ΕΚΤΑΚΤΟ LIVE STREAM οικονομικής ενίσχυσης των πυρόπληκτων! Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 23:45 στο Twitch των Unboxholics, μαζεύουμε χρήματα για να στηρίξουμε τις οικογένειες που μας χρειάζονται! Όλα τα donates (δωρεές) θα διατεθούν σε ειδικούς λογαριασμούς που θα σας ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του live stream! Το UH FAMILY γίνεται ξανά UH ARMY!» αναφερόταν σε σχετική ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσαν το κοινό τους για το έκτακτο live stream οικονομικής ενίσχυσης των πυρόπληκτων.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική, καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερα από €300.000, μόλις σε λίγη ώρα. Όλα αυτά τα χρήματα προήλθαν αποκλειστικά από donate (δωρεές), ενώ υπήρξε και κόσμος που πρόσφερε χρήματα μέσω paysafe.

Στο live stream που έκαναν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων, οι gameres, οι gadgeτάκηδες και γενικώς όσοι παρακολουθούν του Unboxholics -που είναι κυρίως παιδιά νεαρής ηλικίας – κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να συγκεντρώσουν περισσότερες από 300.000.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments