Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [07/08/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [07/08/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 7 Αυγούστου.

Κριός

Το να βλέπεις κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά σου από τη σωστή προοπτική σημαίνει πως υιοθετείς μια πιο ανάλαφρη στάση. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, αυτό θα βοηθήσει στη μείωση της πίεσης για να κάνεις πρόοδο σε μια σύνδεση, που ήδη λειτουργεί υπέρ σου. Μ’ αυτή τη στάση, μπορείς να ελέγχεις ότι προβληματικό εμφανίζεται στα ερωτικά σου τώρα.

Ταύρος

Υπάρχει περίπτωση να πεις περισσότερα από όσα πρέπει, τώρα. Μπορεί να σκέφτεσαι πως περισσότερο θα ζημιωθείς παρά θα ωφεληθείς, αν αποκαλύψεις όλα όσα σκέφτεσαι ή νιώθεις. Μόλις όμως κάνεις την αρχή θα νιώσεις πιο άνετα από ό,τι πίστευες. Δεν χρειάζεται να αποκαλύψεις τα πάντα με τη μία…. αλλά το να κάνεις έστω και μια μικρή αρχή τώρα, θα σε βοηθήσει.

Δίδυμος

Θα νιώσεις κάτι σαν deja-vous σε μια συζήτηση με τον εραστή σου ή ένα πιθανό συνάδελφο τώρα. Αν όμως αντιληφθείς πως πρόκειται να κατευθυνθείς σε τεταμένη περιοχή όπως συνέβαινε προηγουμένως, είναι στο χέρι σου να το σταματήσεις. Δεν ασχολείσαι με τις ίδιες συνθήκες τώρα, όπως τότε. Έχεις αποκτήσει ερωτικές εμπειρίες τώρα… και είναι συνετό να τις χρησιμοποιήσεις.

Καρκίνος

Μια ρομαντική ανάπτυξη σε μια σύνδεση που πίστευες πως ήταν στα χαρτιά, θα εκδηλωθεί τώρα. Αν έχεις όρεξη να πεις τις λέξεις «σου το είπα» στο άτομο που σε ενδιαφέρει, φρόντισε να ανακαλέσεις γρήγορα. Επειδή έχεις τη δυνατότητα να προβλέψεις κάτι που σιγοβράζει στο παρασκήνιο μιας ειδικής σύνδεσης. Μόλις αποδειχθεί ότι έχεις δίκιο, επικεντρώσου στο να το βοηθήσεις να εξελιχθεί.

Λέων

Παρόλο που θα νιώσεις άνετα με τον ρυθμό που κάτι κινείται στον συναισθηματικό σου κόσμο ή τη σχέση σου, είναι επίσης συνετό να θυμάσαι αυτό που λέγεται.. φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Για να κάνεις τις σωστές επιλογές και για να πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις πρέπει να είσαι γειωμένη και πρακτική, ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι προσελκύεις ένα ασυνήθιστο ενδιαφέρον. 

Παρθένος

Το πόσο μεγάλο θέμα θα δημιουργήσεις γι’ αυτό που επιθυμεί να κάνει ο αγαπημένος σου, εξαρτάται από σένα. Το άγχος από την πλευρά του θα προσθέσει επιπλέον δράμα σε μια συζήτηση ή ανταλλαγή τώρα. Γι’ αυτό, άκουσε αυτά που θα σου πει… αγκάλιασέ τα και προχώρησε.

Ζυγός

Το να συνειδητοποιήσεις το ερωτικό σου παρελθόν ή ένα θέμα από την υπάρχουσα σχέση σου και η πρόθεσή σου να αποχωρήσεις απ’ αυτό τώρα… είναι κάτι ιδιαίτερα εφικτό. Αλλά θα σημειώσεις ταχύτερη πρόοδο αν δεν προσπαθήσεις να το αντιμετωπίσεις και να το λύσεις μόνη σου. Είτε πρόκειται για τον εραστή είτε για κάποιον από τους κοντινούς σου ανθρώπους, το να μιλήσεις για όσα αισθάνεσαι θα είναι μια υγιής και χρήσιμη κίνηση τώρα. 

Σκορπιός

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό γνωρίζεσαι με κάποιον, πιθανότατα θα χαμογελάσεις με το γεγονός ότι εξακολουθείς να έχεις τη δυνατότητα να τον εκπλήσσεις. Μπορεί μέχρι τώρα να είχες κάποιους γνήσιους λόγους που δεν ήθελες να τραβήξεις την προσοχή επάνω σου, για κάποιο ταλέντο σου. Όταν όμως τελικά φανερωθεί, αντιμετώπισέ το με την υπερηφάνεια και την ταπεινότητα που του αξίζει.

Τοξότης

Κράτησε τις κεραίες σου ανοιχτές για τυχόν συμβουλές που ίσως αλλάξουν τη σκέψη σου. Ακούγεται λίγο υπερβολικό; Κι όμως… τα λόγια κάποιου θα αντηχήσουν βαθιά μέσα σου… κι αν είσαι ελεύθερη, ίσως γίνει ο πνευματικός καταλύτης, που θα σας ενώσει. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα ανακαλύψεις πως το ταίρι σου, είναι πιο συντονισμένο διαισθητικά σε κάτι… από ό, τι νόμιζες ότι ήταν!

Αιγόκερως

Ο εραστής σου θα βασιστεί στην ικανότητά σου να προσθέσεις δύο και δύο ή να συνδυάσεις κάτι που έλεγε σποραδικά. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε βοηθήσει να το κάνεις, αλλά θα χρειαστεί να είσαι ειλικρινής για το πού θα σταματήσεις το παιχνίδι. Αν απαιτείται μια ανοιχτή, ειλικρινής συζήτηση ανάμεσά σας, γίνε αυτή που θα την υποκινήσει και μάλιστα άμεσα… χωρίς αργοπορία. 

Υδροχόος

Θα νιώσεις κουρασμένη από μια κατάσταση που γίνεται χαοτική χωρίς καμιά προειδοποίηση και αφορά εσένα και τον εραστή σου. Μπορεί να σχετίζεται με τα οικονομικά σας, με κάποια επένδυση, ή με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Παρόλα αυτά, μπορεί να είναι απαραίτητο να βρεθείτε στην ίδια σελίδα σχετικά με ένα σχέδιο. Κάνοντας μια προσπάθεια να λειτουργήσετε από κοινού, θα κάνει τα πράγματα πιο προβλέψιμα και θα είναι πιο εύκολο να τα διαχειριστείτε.

Ιχθύς

Το να δεις το δεσμό σου μέσα από έναν πιο ρεαλιστικό φακό δεν σημαίνει ότι υποβαθμίζεις τα παθιασμένα σου όνειρα, με κανένα τρόπο. Αντίθετα, βλέποντας τις συνθήκες πρακτικά και αυθεντικά θα οδηγηθείς πολύ πιο γρήγορα σ’ αυτό που επιθυμείς να πετύχεις ή να ζήσεις. Επομένως, επέτρεψε σε μια αίσθηση γείωσης που προσφέρεται, για να σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να κάνεις τα απαραίτητα, υπομονετικά βήματα. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments