Lifestyle

Βρισηίδα Ανδριώτου: Πόζες που κολάζουν

Βρισηίδα Ανδριώτου: Πόζες που κολάζουν
Βρισηίδα Ανδριώτου: Δείτε τις σέξι φωτογραφίες της σε πόζες που κολάζουν

Η Βρισηίδα Ανδριώτου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και ξεχώρισε με την εμφάνισή της, αλλά και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα. Ξεχωρίζει και στο Instagram, με τις αναρτήσεις της οι οποίες αρκετές φορές… καίνε.

Το μοντέλο και influencer αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της σε πόζες που… κολάζουν, με τα σχόλια και τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους να «πέφτουν» βροχή. Και όχι άδικα.

Δείτε την δημοσίευση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βρισηίδα Ανδριώτου (@vrisiida_andrio)

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Μου αρέσει ο άντρας να είναι τζέντλεμαν, να μου ανοίγει την πόρτα στο αμάξι, μου αρέσει να μου δείχνει πως είμαι η μοναδική γυναίκα».

Το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε την Βρισηίδα Ανδριώτου μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, όπου η παρουσία της ήταν αισθητή, κυρίως, λόγω εκρηκτικού της χαρακτήρα. Η ίδια συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση, αλλά όχι λόγω… χαρακτήρα.

Η Βρισηίδα που είναι μεγάλη φαν των social media, δε σταματά να ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram, σέξι φωτογραφίες της, προκαλώντας το θαυμασμό των διαδικτυακών της φίλων. Μάλιστα, πολλές από τις αναρτήσεις της είναι σκέτος πειρασμός με τα likes να «πέφτουν» βροχή.

Φέτος είδαμε επίσης, την όμορφη μελαχρινή Βρισηίδα Ανδριώτου να παίρνει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς GS Hellas για την ανάδειξη της STAR GS Hellas, της Miss GS Hellas και της MISS GS Young.

Ωστόσο ξέρει πως να προκαλεί αφού πρόσφατα έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή έκανε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και μέχρι πριν κάποιο καιρό κολλητή της Ιωάννας Τούνη δήλωσε «σχεσάκιας» αλλά παραδέχτηκε ότι έχει κάνει και λίγα one night stands.

Και μπορεί να πέρασε μια δύσκολη περίοδο λόγω της κρίσης στη φιλική σχέση της με την Ιωάννα Τούνη αλλά φαίνεται πως το έχει αφήσει πίσω της όλο αυτό. Όσο για την προσωπική της ζωή. «Είμαι ερωτευμένη. Είμαι καλά σε αυτόν τον τομέα, αλλά δεν το δείχνω. Προσπαθώ να το κρύβω, γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο κακό μάτι. Ούτε στο Instagram το βγάζω, ούτε στους γονείς μου το λέω», είχε εκφράσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Πρωινό».

 Βρισηίδα Ανδριώτου: Όσον αφορά για τον άνδρα που θέλει να έχει στο πλευρό της, είπε:

«Μου αρέσει να είναι τζέντλεμαν, να μου ανοίγει την πόρτα στο αμάξι, μου αρέσει να μου δείχνει πως είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του. Θέλω προσοχή. Είμαι γυναίκα που θέλω να μου μιλάς, να μου λες ότι σου λείπω, θέλω attention». ANDRIOTOU

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments