Lifestyle

Βρισηίδα Ανδριώτου: Φωτογραφίζεται με μαγιό και προκαλεί εγκεφαλικά

Βρισηίδα Ανδριώτου: Φωτογραφίζεται με μαγιό και προκαλεί εγκεφαλικά
Βρισηίδα Ανδριώτου: Πόζες φωτιά.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποτελεί μία από τις πιο καυτές υπάρξεις του ελληνικού Instagram, κάτι το οποίο η ίδια δεν σταματά να μας υπενθυμίζει συνεχώς με τις πόζες που χαρίζει στους ακολούθους της. Έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, ενώ πριν λίγο καιρό απασχόλησε με το τέλος της φιλίας της με την Ιωάννα Τούνη.

View this post on Instagram

A post shared by Βρισηίδα Ανδριώτου (@vrisiida_andrio)

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η κόντρα με την Ιωάννα Τούνη

Τον τελευταίο μήνα η μια απουσίαζε από τα InstaStories και τις αναρτήσεις της άλλης, ενώ όλα ξεκίνησαν, «επίσημα», όταν η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τη Δευτέρα (05 Οκτωβρίου) μέσω του Instagram της για ποιο λόγο μάλωσαν με την πρώην όπως όλα δείχνουν, φίλη της, ισχυριζόμενη πως η Βρισηίδα Ανδριώτου συναντήθηκε (κρυφά, όπως άφησε να εννοηθεί) για μπάνιο με τον άνθρωπο που κατηγορείται για τη διαρροή του ροζ βίντεο της.

«Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους που αγαπάω, όχι όμως και τα ψέματα, την αχαριστία, την κοροϊδία και την διπροσωπία. Η κολλητή μου λοιπόν, έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το ροζ βίντεο», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή influencer. Βρισηίδα Ανδριώτου

Η απάντηση από την άλλη πλευρά δεν άργησε να έρθει, με τη Βρισηίδα να απαντά μέσω Instagram στα όσα υποστήριξε η πρώην φίλη της, Ιωάννα Τούνη. «Θα ήταν ό,τι πιο ανάξιο θα είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου, αν έμπαινα στη διαδικασία να κοντραριστώ δημόσια με τη χρόνια φίλη μου… Θα πω μόνο ότι εννοείται ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ξέρω ότι πολλοί λίγοι θα είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν την αλήθεια της μικρής Βρισηίδας, που οφείλει τα πάντα στη φίλη της, ακόμη και το ότι αναπνέει ίσως… Φταίω και το παραδέχτηκα από την πρώτη στιγμή στον κύκλο μας», έγραψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments