Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 5Ε/2021

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 5Ε/2021
ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 5Ε/2021, μέσω ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση συνολικά τριάντα πέντε θέσεων Ειδικού Επιστημονικού - Τεχνικού Προσωπικού.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 5Ε/2021, μέσω ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση συνολικά τριάντα πέντε θέσεων Ειδικού Επιστημονικού – Τεχνικού Προσωπικού στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών Αλέξανδρος Φλέμιγκ (Ε.ΚΕ.Β.Ε. «Α.ΦΛΕΜΙΓΚ») – Ν.Π.Ι.Δ., στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) – Ν.Π.Δ.Δ. και στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (Ε.Ι.ΠΑΣΤΕΡ) – Ν.Π.Ι.Δ. (Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας-Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Πότε λήγουν οι αιτήσεις

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν  ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής  στο ΑΣΕΠ  με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά,  αποκλειστικά  μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες)  ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση με τα επισυναπτόμενα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτών.

Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης και επισυναπτόμενων δικαιολογητικών που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments