Αθλητισμός

Ολυμπιακός για Σεμέδο: Αναμένουμε την κρίση της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης

Ολυμπιακός για Σεμέδο: Αναμένουμε την κρίση της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης
Ολυμπιακός για Σεμέδο: Κατόπιν των ραγδαίων εξελίξεων σχετικά με την υπόθεση η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για το ζήτημα.

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη πριν από λίγο με την κατηγορία του βιασμού μιας 17χρονης κοπέλας και αύριο (31/8) θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Μάλιστα, στην υπόθεση φέρεται πως εμπλέκεται κι ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη.

Για την υπόθεση αυτή τοποθετήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην ανακοίνωση της οποίας αναφέρεται ότι σέβεται πλήρως το τεκμήριο της αθωότητας. Ακόμη, αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι η ΠΑΕ δεν θα προβεί σε καμία τοποθέτηση μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση των πρωταθλητών αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας.

Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ruben Semedo, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση.».

Η καταγγελία κατά του Σεμέδο

Σύμφωνα με την καταγγελία μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, ο Σεμέδο την παρέσυρε στο σπίτι του όπου τη βίασαν. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν συναντήθηκε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε κλαμπ στον Ωρωπό. Μετά τη διασκέδαση, ο Σεμέδο πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και τη βίασαν.

Η 17χρονη εξιστόρησε όσα της είχαν συμβεί στη μητέρα της, όταν επέστρεψε στο σπίτι και από κοινού κατήγγειλαν τον διεθνή με την εθνική Πορτογαλίας ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, αλλά και τον δεύτερο κατηγορούμενο. Ακολούθως, την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που προχώρησε στη σύλληψη του.

Ο ποδοσφαιριστής, όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, έξω από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών,αρνείται κατηγορηματικά όλα όσα του προσάπτει η 17χρονη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση έχει ως εξής:

“Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments