Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [31/08/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [31/08/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 31 Αυγούστου.

Κριός

Οι οικονομικοί περιορισμοί δεν χρειάζεται να σβήσουν τις παθιασμένες φλόγες τώρα. Δεν θα στερηθείς τη ρομαντική περιπέτεια… αν έχεις αρκετή φαντασία και ανοιχτό μυαλό. Φρόντισε λοιπόν να ακολουθήσεις αυτή τη στάση, αντί να εστιάζεις στην έλλειψη κεφαλαίων. Επίσης, προσπάθησε να επικεντρωθείς λιγότερο στα υλικά αγαθά και περισσότερο στη μαγεία που σε περιμένει. Οι οικονομικές δεσμεύσεις δεν είναι απαραίτητες, σ’ αυτό το στάδιο προγραμματισμού.

Ταύρος

Θα έχεις μια πληθώρα δημιουργικών ιδεών για την ερωτική σου ζωή και η διαίσθησή σου θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη. Αν νομίζεις πως έχεις διευθετήσεις όλα τα γεγονότα της προσωπικής σου ζωής, θα εκπλαγείς – ευχάριστα. Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι ένα ανοιχτό μυαλό και μια προθυμία να δεις την αληθινή γοητεία να ξεδιπλώνεται!

Δίδυμος

Όσο και αν θέλεις να αναπτύξεις την ερωτική σου ζωή, μπορεί να ωφεληθείς περισσότερο αφιερώνοντας ποιοτικό χρόνο, στην εκτίμηση των ρομαντικών σου επιθυμιών. Η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στο να ακούς τον παλμό σε ό,τι εκτυλίσσεται και στο πόσο ευθυγραμμίζεται μ’ αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι. Αν έχεις ξεκάθαρο μυαλό μπορείς να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή, με ασύλληπτους τρόπους.

Καρκίνος

Μπορείς να αποτρέψεις ή να εξαφανίσεις την αρνητική ενέργεια που προσπαθεί να επηρεάσει την ερωτική σου ζωή τώρα. Αν προέρχεται από τον εραστή ή κάποιο κοντινό σου πρόσωπο, μπορεί να χρειαστεί να τον βάλεις στην εικόνα για το πώς σε επηρεάζει. Να είσαι σταθερή, ευγενική και να ξεκαθαρίσεις πως θέλεις να βοηθήσεις…. κι όχι να δημιουργήσεις προβλήματα. Αν όμως αυτή η ενέργεια προέρχεται από σένα… τότε κάνε ό, τι πρέπει να γίνει.

Λέων

Θα έχεις μια έντονη επιθυμία να βρεθείς σε άλλο περιβάλλον με τον αγαπημένο σου – πρωτόγνωρο ή διαφορετικό. Όμως όποιο παθιασμένο σχέδιο μετεγκατάστασης θέλεις να ξεκινήσεις, μπορεί να σε αναζωογονήσει εξαιρετικά. Όποιο σχέδιο και αν δημιουργήσεις ή εφαρμόσεις, θα είναι τόσο καλό… όσο και τα υπόλοιπα.

Παρθένος

Ακόμα κι αν είσαι παραδοσιακή με τα ερωτικά σου, θα νιώσεις πως το να συνεχίσεις το ίδιο ρομαντικό μονοπάτι, δεν είναι κάτι που σε εμπνέει όπως κάποτε. Μια αλλαγή που συμβαίνει στην καρδιά σου μπορεί να σε κατευθύνει προς την αλλαγή – που πιθανότατα θα καλωσορίσεις. Στόχευσε ψηλά, εμπνεύσου και άφησε τις εξελίξεις να ξεδιπλωθούν περαιτέρω, για να δεις ποιες επιλογές παρουσιάζονται. 

Ζυγός

Η αισιοδοξία και η ενεργητικότητα είναι βασικά συστατικά για να δημιουργηθεί ισορροπία στη σχέση σου. Η εφαρμογή και των δύο, θα την κάνει πιο έντονη και ζωντανή. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερα κίνητρα ή έμπνευση στο όνομα της αγάπης. Η αίσθηση περισσότερης ασφάλειας ή σταθερότητας στο δεσμό σου, αναμφίβολα θα σου ανεβάσει τη διάθεση.

Σκορπιός

Το αντικείμενο του πόθου σου θα δει πως είσαι πνιγμένη με ευθύνες ή θέματα που μόνο εσύ μπορείς να επιλύσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι υποστηρικτικός, ώστε να πάρεις κι εσύ μια ανάσα. Τι μπορεί όμως να θέλει ως αντάλλαγμα? Τίποτα περισσότερο εκτός από αγάπη ευγνωμοσύνη κι εκτίμηση.

Τοξότης

Η ιδέες που έχεις για τη διασκέδαση, ίσως είναι λίγο περίεργες τώρα. Ίσως όμως αυτό να χρειάζεται τώρα η ερωτική σου ζωή. Θα είσαι αποφασισμένη να αλλάξεις κάτι στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να κάνεις κάτι ασυνήθιστο – ή και αμφιλεγόμενο. Όποιο και αν είναι το ανορθόδοξο σχέδιο που ακολουθείς τώρα, σίγουρα θα αυξήσει το επίμαχο θέμα στα ερωτικά σου!

Αιγόκερως

Αν το μυαλό και η καρδιά σου θέλουν περισσότερο χρόνο για ρομαντική διασκέδαση, είναι μια σαφής ένδειξη ότι ο κόσμος σου έχει ανάγκη από αυθορμητισμό. Συνδέσου λοιπόν, με τις παθιασμένα παιχνιδιάρικες ιδιότητές σου, επειδή αυτό που ξεκινά σαν ανάλαφρη διασκέδαση, μπορεί να είναι αρκετά αφροδισιακό. Το να κάνεις τον έρωτα προτεραιότητα ….είναι σοφή κίνηση! Αν μάλιστα συνεχίσεις… τότε θα λατρέψεις όπου σε οδηγήσει.

Υδροχόος

Οι συζητήσεις για το μέλλον θα βρουν τον δρόμο τους στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Μπορεί επίσης να υποκινήσεις μια συζήτηση σχετικά με την ανάληψη μιας πιο σημαντικής δέσμευσης. Γι’ αυτό κάνε μεγάλα όνειρα και συνδέσου με την περιπετειώδη πλευρά σου, ακόμα κι αν αντιμετωπίζεις έντονα συναισθήματα. Αυτά θα σε ωθήσουν μπροστά.

Ιχθύς

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μπορεί να θέλεις να εξερευνήσεις νέους έρωτες ή καινούργιους τρόπους οικειότητας. Ακόμα κι αν κάτι σε ενοχλεί, μπορείς να βασιστείς στη λαμπρή σου φαντασία και τη διαίσθησή σου για να σε καθοδηγήσουν. Οι εμπειρίες που σε περιμένουν, απαιτούν πολύ ανοιχτό μυαλό. Εφαρμόζοντάς το με υπομονή, σύντομα θα φτάσεις σε έναν παθιασμένο προορισμό που θα τον βρεις συναρπαστικό! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments