Ελλάδα

Άντζελα Γκερέκου: Άναψε φωτιές με την ερωτική σκηνή στην «Γη της Ελιάς»

Άντζελα Γκερέκου: Άναψε φωτιές με την ερωτική σκηνή στην «Γη της Ελιάς»
Άντζελα Γκερέκου: Η γνωστή ηθοποιός επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια απουσίας από την μικρή οθόνη με ρόλο έκπληξη στην "Γη της Ελιάς".

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από το καλλιτεχνικό στερέωμα, η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στην μικρή οθόνη. Η γνωστή ηθοποιός παίζει στην σειρά “Γη της Ελιάς”.  Τα πρώτα επεισόδια της σειράς ξεκίνησαν άκρως ερωτικά και τελείωσε ακόμα πιο παθιασμένα.

Στην τελευταία σκηνή, η Άντζελα Γκερέκου, στον ρόλο της Αθηνάς Νομικού, απολαμβάνει την φροντίδα του κατά πολύ νεότερου εραστή της και το κοινό καθηλώνεται. Η όμορφη ηθοποιός μετά από αποχή αρκετών χρόνων από την μικρή οθόνη, επέστρεψε τηλεοπτικά με τη νέα μεγάλη παραγωγή του Mega.

Ο ρόλος της στην σειρά

Στην σειρά υποδύεται μια σκληροτράχηλη κι αυταρχική γυναίκα, που τρέφει μεγάλη αγάπη για την γη και τις ελιές της. Στο πρώτο επεισόδιο μένει χήρα (τραγική ειρωνία) και πενθεί για τον σύζυγό της, Ιπποκράτη. Βέβαια, στην πορεία αποκαλύπτεται πως ο πόνος της δεν είναι αληθινός.

Η Αθηνά Νομικού διατηρεί παράνομη σχέση με τον Δημήτρη Καπράλο! Τον Δημήτρη υποδύεται ο Σπύρος Νικολαϊδης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός με την συμμετοχή του στο My Style Rocks ενώ έχει κερδίσει και τον τίτλο «Mr GS Hellas 2020» καθώς ψηφίστηκε ο ομορφότερος άντρας για το 2020.

Ο Δημήτρης είναι ο υποτιθέμενος γιος της Αθηνάς, κατέχει μόνιμη θέση στο ελαιοτριβείο αλλά αυτό δεν φαίνεται να του αρκεί κι αναπτύσσει ερωτική σχέση μαζί της. Λίγο μετά την κηδεία του Ιπποκράτη, η Αθηνά κι ο Δημήτρης παραδίνονται στις φλόγες του έρωτα, έχοντας πετύχει τον στόχο τους με την κληρονομία.

Δείτε το βίντεο

Λίγα λόγια για την Άντζελα Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου είναι Ελληνίδα αρχιτέκτων, ηθοποιός και πολιτικός, πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ). Έχει διατελέσει βουλευτής Κέρκυρας με το ΠΑΣΟΚ, υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού (2014-15) στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, καθώς και υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού (2009-10) στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και υποκριτική στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου, ενώ εντάχθηκε και μαθήτευσε στην ομάδα του Ιταλού σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελλίνι. Έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και έχει συνεργαστεί με πολλούς και σημαντικούς Έλληνες σκηνοθέτες. Πρωταγωνίστησε στην ελληνο-βρετανική παραγωγή «Το κορίτσι της Μάνης», η οποία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών. To 1993 παρουσίασε την ελληνική εκδοχή της διεθνούς παραγωγής Παιχνίδια χωρίς σύνορα που προβλήθηκαν απο την ΕΤ1.

Έχει εργασθεί ως αρχιτέκτονας στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. σε ειδικά προγράμματα για την ανάπλαση υποβαθμισμένων περιοχών της Αθήνας και έχει εκπονήσει μεγάλο αριθμό αρχιτεκτονικών μελετών για την ευρύτερη περιοχή της Κέρκυρας. Το 1996 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλο, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Μαρία, η οποία γεννήθηκε το 2001.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments