Ελλάδα

Εύβοια: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύζυγό της

Εύβοια: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύζυγό της
Εύβοια: Βρήκαν τη σύζυγο μέσα σε λίμνη αίματος.

Σοκαριστικό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Εύβοια, όταν ένας 54χρονος αλβανικής καταγωγής, χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά τη σύζυγό του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Υπενθυμόζεται πως θύμα ξυλοδαρμού και βάναυσης κακοποίησης έπεσε και μια 25χρονη στη Σκόπελο.

Εύβοια: Οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό

Το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε οικία δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Γαζέπη στη Χαλκίδα. Γείτονες, άκουσαν τις φωνές και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, και εισερχόμενοι εντός του διαμερίσματος του δεύτερου ορόφου, αντίκρισαν την γυναίκα στο πάτωμα, σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι, περιτρυγισμένη από λίμνη αίματος.

Άμεσα ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ, συνέλαβε τον 54χρονο, ο οποίος δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την τραυματισμένη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Ο δράστης άμεσα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας ενώ θα οδηγηθεί αρμοδίως στον εισαγγελέα.

Εύβοια

Το περιστατικό στη Σκόπελο

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μια 25χρονη κοπέλα στη Σκόπελο από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Το σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης και βίας έλαβε χώρα στο νησί των Σποράδων και συγκεκριμένα στο κατάλυμα που είχαν νοικιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν η κοπέλα δεν είπε «καλημέρα» στον σύντροφό της και εκείνος εκνευρίστηκε. Αργότερα επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για βόλτα και όταν ακινητοποιήθηκε εκείνη έφυγε προς το δωμάτιο. Ο 27χρονος την ακολούθησε και ο καβγάς συνεχίστηκε. Η νεαρή ζήτησε χρήματα για να επιστρέψει στον Βόλο και στη συνέχεια σπίτι της διακόπτοντας τις διακοπές.

Ο άνδρας φέρεται να έγινε έξαλλος και την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε σε σημεία του σώματος και σε έναν τοίχο του δωματίου, την εξύβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε. Μάλιστα πάνω στα νεύρα του έσπασε και μία λάμπα του καταλύματος. svg%3E

Από τις φωνές του ζευγαριού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία βρήκε τη νεαρή κλειδωμένη στο μπάνιο, όπως μεταφέρει. Ο 27χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments