Ελλάδα

Mad Clip: Ανατριχίλα προκαλεί ανάρτησή του δύο χρόνια πριν τον θάνατό του

Mad Clip: Ανατριχίλα προκαλεί ανάρτησή του δύο χρόνια πριν τον θάνατό του
Mad Clip: «Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω», είχε γράψει σε δημοσίευσή του.

Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά τον θάνατο του Mad Clip. Ο γνωστός τράπερ έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε τα ξημερώματα της Πέμπτης, στις 02:30 επί της Λεωφόρου Αθηνάς, έξω από την Εκκλησία της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη και προσέκρουσε σε δέντρο. Ο 34χρονος Πήτερ Αναστασόπουλος μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Mad Clip: Η δημοσίευσή του στο Instagram πριν από δύο χρόνια

Ανατριχίλα προκαλεί μία ανάρτηση που είχε κάνει ο Mad Clip στο προφίλ του στο Instagram δύο χρόνια πριν. Ο τράπερ είχε ανεβάσει μία φωτογραφία του γράφοντας στη λεζάντα: «Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω».

Mad Clip: Το «προφητικό» του τραγούδι

Ένα από τα πολλά τραγούδια του που είχαν γίνει επιτυχίες μιλούσε προφητικά για τον θάνατό του. Οι στίχοι του ανατριχιάζουν αυτή τη στιγμή που δεν βρίσκεται κοντά μας. «Αν πεθάνω αύριο θάψε με με μπάφο, ντύσε με Gucci κλείσε μου τον τάφο, μη ξεχάσεις όλα αυτά που σας έλεγα, θα ‘μαι κάπου εκεί ψηλά μες τα σύννεφα».

Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στη νεολαία με αρκετούς θαυμαστές του να βρίσκονται στο σημείο του τροχαίου για να αποτίνουν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών

Mad Clip: «Με τη μουσική γίνεσαι αθάνατος»

Το μελαχρινό αγόρι που γεννήθηκε σε μια φτωχογειτονιά έξω από τη Νέα Υόρκη όπου και έζησε τα εφηβικά του χρόνια πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, το 2016, μετά τον χωρισμό των γονιών του, ονειρευόταν να ξεφύγει από όλα όσα τον έπνιγαν και να γευτεί την επιτυχία, τη δόξα, τη μεγάλη ζωή, τα όμορφα κορίτσια, τα ακριβά αυτοκίνητα. Το τραγούδι και συγκεκριμένα η trap, το πλέον δημοφιλές μουσικό είδος στην νεολαία σήμερα, αποτέλεσε το διαβατήριό του για το πέρασμα στον λαμπερό κόσμο που με τόσο πάθος ονειρευόταν.

Εξάλλου άκουγε χιπ χοπ μουσική από πολύ μικρή ηλικία και είχε υποσχεθεί στον εαυτό του πως μια μέρα θα γινόταν κι εκείνος ράπερ: «Με τη μουσική γίνεσαι αθάνατος. Ακόμη και καλλιτέχνες που έχουν φύγει από τη ζωή, βάζεις να τους ακούσεις και είναι λες και ζωντανεύουν ξανά. Είπα τότε στον εαυτό μου, πως δεν έχει νόημα απλά να ζω, να πεθάνω και να μη με θυμάται κανένας. Δεν ξεκίνησα τη μουσική για τα λεφτά. Ήθελα να αφήσω ένα legacy, ένα story, ένα αποτύπωμα. Να μπορεί να με ακούσει κάποιος κάποτε και να πει ότι ο Mad Clip ήταν ένα παλικάρι που έκανε κάτι» είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του. Τότε βεβαίως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η μοίρα θα τον έφερνε αντιμέτωπο με τον θάνατο τόσο νωρίς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments