Video

Bachelor: Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Παππά

Bachelor: Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Παππά
Bachelor: Εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο Αλέξης Παππάς, ο δεύτερος Έλληνας Bachelor μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα του «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, αναφέρθηκε λεπτομερώς στη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και έκανε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Μάλιστα όσον αφορά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του Alpha, 21 εντυπωσιακές κοπέλες θα διεκδικήσουν την καρδιά του.

«Μπορεί η άποψή μου στο Survivor να μην ήταν αρεστή ωστόσο δεν ήταν στόχος μου να στεναχωρήσω κάποιον», ανέφερε ο Αλέξης Παππάς. «Δεν έχω κάτι με κανένα παιδί από το Survivor, αν τους δω στο δρόμο θα μιλήσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Τελικά έγινε κάτι με εσένα και την Ελευθερία Ελευθερίου;» ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν έγινε τίποτα με την Ελευθερία, είμασταν δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι. Θεωρώ πως η Ελευθερία είναι μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, έχει το δικό της χαρακτήρα, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της παρόλα αυτά δεν συνέβη εμείς οι δύο να βρεθούμε ερωτικά, ήρθε όμως η φιλία.Κι αυτό είναι θεμιτό σε μία σχέση που έχουνε δύο άνθρωποι μέσα σε ένα παιχνίδι στο οποίο τους αγκαλιάζει η ίδια καλύβα» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

Ο Αλέξης Παππάς ομολόγησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι έχει χωρίσει με την πρώην σύντροφό του Αλέσια. «Με την Αλέσια είχαμε έρθει κοντά μέσω τηλεφώνου, κάποια στιγμή είχαμε αφήσει ένα ανοιχτό ραντεβού κάπου στις 25 Μαρτίου παρόλα αυτά αυτή η σχέση δεν μπορούσε να βρει κοινά σημεία για να πορευτεί και ολοκληρώθηκε» είπε ο Έλληνας Bachelor.

Bachelor: Λίγα λόγια για τον Αλέξη Παππά

Ο Αλέξης Παππάς μετρά 35 χρόνια ζωής και κατάγεται από τη Βόρεια Ήπειρο. Ο ίδιος ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του σε πολύ μικρή ηλικία. Σε παλιότερη συνέντευξή του στο People είχε δηλώσει για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, όταν αποκάλυψε τον τόπο καταγωγής του:

“Εμένα με ενόχλησε το ότι σε παλαιότερη συνέντευξη που έκανα, ενώ τόνιζα ότι είμαι από τη Βόρεια Ήπειρο, δόθηκε έμφαση στην αλβανική καταγωγή. Εγώ το είπα με περηφάνια. Ανήκω σε μια μειονότητα ελληνική, η οποία παλεύει καθημερινά να διατηρήσει τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας ζωντανά εκεί. Είμαι από τη Βόρεια Ήπειρο, είμαι περήφανος και με θεωρώ τυχερό που περπάτησα στην ηλικία των τεσσάρων στα χιονισμένα βουνά σε μια ουρά ανθρώπων για να περάσουμε τα σύνορα. Ανάμεσά μας ήταν παιδιά που πέθαιναν κι εγώ έζησα“.

Στην ηλικία των 18 ετών ο Αλέξης Παππάς αποφασίζει να σπουδάσει ηλεκτρολόγος – ψυκτικός αλλά πολύ γρήγορα κάνει στροφή στην καριέρα του και ξεκινάει την ενασχόλησή του με το modeling. Η τότε σύντροφός του, ούσα σίγουρη για τις δυνατότητές του και την εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση, τον παρότρυνε να γίνει μοντέλο, γεγονός που κατάφερε να κάνει με επιτυχία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments