Lifestyle

Έλενα Κρεμλίδου: Η εμφάνισή της που συζητήθηκε πολύ – Όλα έξω

Έλενα Κρεμλίδου: Η εμφάνισή της που συζητήθηκε πολύ – Όλα έξω
Έλενα Κρεμλίδου: Η Μαριπόζα έκανε ακόμα μία καυτή εμφάνιση στα MAD Video Music Awards, όπου φυσικά ήταν προσκεκλημένη.

Μπορούμε να πούμε πολλά για την Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου, όμως αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι το γεγονός ότι πάντοτε είναι σέξι κι όποιος αντέξει. Πολλές φορές έχει τραβήξει τα αντρικά βλέμματα με τις απίστευτες αναλογίες της, αναρτώντας φωτογραφίες στο Instagram.

Η Μαριπόζα λοιπόν ήταν καλεσμένη στα MAD Video Music Awards, στα οποία εμφανίστηκε με ένα look που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Στα MAD Awards συνηθίζεται να εμφανίζονται στην σκηνή μερικές από τις πιο όμορφες Ελληνίδες όλων των εποχών, οι οποίες φοράνε τα καλά τους και είτε τραγουδούν, είτε παρουσιάζουν κάποιο βραβείο, είτε συμμετέχουν απλώς σε κάποιο σκετσάκι.

Η εμφάνιση της στα MAD Video Music Awards

Έλενα Κρεμλίδου: Η απάντησή της για τα ερωτικά βίντεο

Πριν από λίγο καιρό, όταν κυκλοφορούσαν πολλά βίντεο ερωτικού περιεχομένου, η ίδια είχε τονίσει πως παρά τις φήμες που υπάρχουν δεν έχει γυρίσει κανένα τέτοιο βίντεο και όσα κυκλοφορούν είναι ψεύτικα.

«Δεν έχω απαγορευμένες φωτογραφίες ή βίντεο μου στο κινητό μου. Και αυτά που βλέπω κατά καιρούς να κυκλοφορούνε στο διαδίκτυο… Σόρρυ παιδάκια, δεν είμαι εγώ, σας το χαλάω. Λυπάμαι», είχε πει χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου. Αναφερόμενη στην συνεργασία της με τον SNIK τόνισε ότι παρά τα unfollow θα το έκανε ξανά. «Θα ξαναέπαιζα σε βίντεο κλιπ του SNIK, αν με πλήρωνε καλύτερα», ήταν τα λόγια της. 

svg%3E

Όσο για το αν ισχύουν οι φήμες ότι οι μαύροι άνδρες διαθέτουν πιο πολλά «χαρίσματα» η Έλενα Κρεμλίδου είχε απαντήσει λακωνικά: «Σχεδόν ναι». Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχε σχέση με τον μπασκετμπολίστα Όμπι Τρότερ, ο οποίος έχει παίξει σε ελληνικές ομάδες, ενώ στο παρελθόν το όνομα της έχει συνδεθεί και με άλλους αθλητές.

Αναφορικά με την απιστία σε μια σχέση η Έλενα Κρεμλίδου είχε τονίσει ότι γνωρίζει σίγουρα ότι την έχουν απατήσει μια φορά. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει ότι η ίδια το ξεπλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει ότι: «Από όσο ξέρω με έχουν απατήσει μία φορά σίγουρα. Τον πλήρωσα με το ίδιο νόμισμα, τον απάτησα και εγώ»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments