Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [14/09/2021]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [14/09/2021]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Διάβασε εδώ τις προβλέψεις για τα Ζώδια αύριο, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 οι οποίες βασίζονται στις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός

Η δέσμευση απέναντι στο σύντροφό σου θα συνδυαστεί με ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, προσθέτοντας στα επίπεδα άγχους σου. Αν δεν έχεις την ενέργεια ή τον ενθουσιασμό να τηρήσεις μια υπόσχεση, καλό θα ήταν να το ξεκαθαρίσεις όσο νωρίτερα μπορείς.Αν η αναμονή μέχρι τη στιγμή που θα έχεις την ενέργεια να αφοσιωθείς στον αγαπημένο σου είναι λογική, τότε θα είναι η καλύτερη επιλογή προς το παρόν.

Ταύρος

Ίσως γνωρίζεις πώς οι ξεπερασμένες πεποιθήσεις στα ερωτικά σου, εμποδίζουν την παθιασμένη πρόοδο του δεσμού σου.Μπορεί να είναι καιρός να αποδεσμευτείς από την ενοχή ή το φόβο που σε εμπόδιζε να αγκαλιάσεις νέα επίπεδα αγάπης και οικειότητας.Οι παθιασμένες σου δυνατότητες φαίνονται φανταστικές… και για να βάλεις τα βασικά θέματα σ’ αυτήν την τροχιά, χρειάζεται ένα σίγουρο βήμα.

Δίδυμοι

Θα βοηθούσε αν γίνει διάκριση μεταξύ του να κάνεις μια υπερβολική χειρονομία επειδή το θέλεις και το νιώθεις…. από το να προβείς σ’ αυτή, επειδή πρέπει. Αν νομίζεις πως δεν αντέχεις οικονομικά τις σπατάλες…. έχεις δίκιο. Αν όμως θέλεις να ξοδέψεις χρήματα γι’ αυτόν που αγαπάς, τότε προχώρα και κάντο. Το να γοητευτεί από την προσωπικότητά σου όμως, το κάνει πιο αξιόλογο στο μέλλον.

Καρκίνος

Αν είχες επιλογή, πιθανότατα θα προτιμούσες κάποια άτομα από το περιβάλλον σου, να μην ενδιαφέρονταν τόσο για την ερωτική σου ζωή. Αν όμως δεν ορίσεις από την αρχή κάποια όρια μπορεί μερικοί να μην καταλάβουν πως περνάνε μια προσωπική γραμμή. Μπορείς λοιπόν να τους ζητήσεις ευγενικά να μη χώνουν τη μύτη τους στα προσωπικά σου.

Λέων

Ο συναισθηματικός σου κόσμος θα μοιάζει απογοητευτικός αν φανεί πως δεν έχεις την υποστήριξη του εραστή σου. Ίσως όμως αξίζει να του υπενθυμίζεις κάπου κάπου, γιατί σου είναι τόσο σημαντικός. Ξέρεις πως κάνεις εξαιρετική δουλειά όταν με τη στάση σου στέλνεις σήματα του τύπου: άσε με ήσυχη έχω δουλειά. Επομένως είναι φυσικό να μπερδεύεται.

Παρθένος

Αν είσαι αποφασισμένη να κρατήσεις μυστικά από τον αγαπημένο σου, μην τον κατηγορείς μετά που προσθέτει δυο και δυο και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Αυτό μάλιστα μπορεί να επιδεινωθεί όσο ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία για να του μιλήσεις. Όμως μια μικρή ευπάθεια από την πλευρά σου, θα λειτουργήσει μαγικά στη σχέση σου τώρα.

Ζυγός

Θα προβείς σε ζητωκραυγές για τον παθιασμένο πλανήτη Άρη, που μπαίνει στο ζώδιό σου! Αν το κέφι ή η λίμπιντο σου έχουν μειωθεί τελευταία, τότε να ξέρεις πως μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, αυτό σίγουρα πρόκειται ν’ αλλάξει. Ο Άρης μπορεί να ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σου και να δημιουργήσει αισθησιακή ατμόσφαιρα στο δεσμό σου, με πολλούς τρόπους. Ετοιμάσου να απολαύσεις τον έρωτα και τον αισθησιασμό, με ανανεωμένη διάθεση.

Σκορπιός

Αν σε έχει εξαντλήσει η ανισορροπία που επικρατεί στο δεσμό σου, τότε πρέπει να μιλήσεις με τον εραστή σου για να μοιραστεί τις ευθύνες της σχέσης σας. Χάρισε στον εαυτό σου αξιόλογο χρόνο διακοπής και χαλάρωσης και αναζωογονήσου με όποιον τρόπο μπορείς. Εξάλλου, δεν θα είσαι μόνο εσύ που θα επωφεληθείς από την αίσθηση αποκατάστασης και αναζωογόνησης!

Τοξότης

Ένα χρηματικό θέμα ή μια οικονομική γκάφα θα προκαλέσει σκοτεινά σύννεφα στη σχέση σου. Μήπως έκανε ο αγαπημένος σου κάποια αγορά χωρίς να σε συμβουλευτεί? Μήπως εσύ χαλάρωσες προς στιγμή το πορτοφόλι σου? Αυτό το θέμα δεν χρειάζεται να αγνοηθεί, αλλά ούτε και να γίνει μεγάλο ζήτημα. Βάλτε τα κεφάλια σας μαζί, αναγνωρίστε το, και κάντε κάτι για να μην το επαναλάβετε.

Αιγόκερως

Η ερωτική σου ζωή, θα βρίσκεται κάτω από στενότερο έλεγχο τώρα από όσο θα ήθελες. Προσπάθησε όμως να καλωσορίσεις το γεγονός πως οι άλλοι ενδιαφέρονται για σένα.. ενώ παράλληλα βρες τρόπους για να τραβήξεις κάποιες οριακές γραμμές, για θέματα που δεν χρειάζεται να γνωρίζουν. Ίσως κάποιοι να το κάνουν, επειδή γνωρίζουν ότι είσαι ευτυχισμένη ή βιώνεις κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Υδροχόος

Ανεξάρτητα από το πόσο ασταθής ή χαοτικός μπορεί να είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος ή η σχέση σου, η παραβίαση οποιουδήποτε ζητήματος, δεν θα λύσει το πρόβλημα. Θα δεις τις συνθήκες και θα πιστέψεις πως τις έχεις δει πολλές φορές στο παρελθόν. Αντί να απομακρυνθείς ή να τα παρατήσεις κάνε υπομονή και βρες το θάρρος για να δημιουργήσεις ή να αποκαταστάσεις την αρμονία με το ταίρι σου. Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να κοιτάξεις πίσω και να νιώσεις χαρούμενη που το έκανες.

Ιχθύες

Τι πρόκειται να κάνεις μ’ αυτή την παθιασμένη φλόγα που υπάρχει στον συναισθηματικό σου κόσμο τώρα ? Σίγουρα θα ήθελες να εφαρμοστεί με τρόπο που να φέρνει ευχαρίστηση. Αν όμως επιλέξεις να αξιοποιήσεις την ενέργειά της αρνητικά ή επιθετικά, δεν έχει άλλη επιλογή από το να ακολουθήσει. Η διατήρηση της θετικότητας σε θέματα ερωτικά, θα σου εξασφαλίσει τη σωστή επιλογή!

Πηγή: astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments