Ελλάδα

Κέρκυρα: Νεκρός 27χρονος τουρίστας μετά από βουτιά στην Παλαιοκαστρίτσα

Κέρκυρα: Νεκρός 27χρονος τουρίστας μετά από βουτιά στην Παλαιοκαστρίτσα
Κέρκυρα: Τον 27χρονο είδαν άλλοι λουόμενοι να κάνει βουτιά από βράχο και να μην επιστρέφει στην επιφάνεια και κάλεσαν σε βοήθεια

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες από την θαλάσσια περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας ένας 27χρονος Γερμανός τουρίστας.

Ο νεαρός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τον 27χρονο είδαν άλλοι λουόμενοι να κάνει βουτιά από βράχο και να μην επιστρέφει στην επιφάνεια και κάλεσαν σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν δύτες από την περιοχή όπου και ανέσυραν το άψυχο σώμα του νεαρού.

Σήμερα, Παρασκευή, αναμένεται να γίνει νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανακοπή καθώς δεν έφερε τραύματα στο σώμα του.

Κέρκυρα: Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να φέρει στο φως η νεκροψία νεκροτομή. Θρίλερ στην Κέρκυρα μετά τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα αγνώστων στοιχείων στα βράχια στην παραλία Δράστης στους Περουλάδες.

Κέρκυρα: Oι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας ηλικίας 65-70 ετών εντοπίστηκε από τουρίστα ενώ επιτόπου έσπευσαν το λιμενικό και η πολιτική προστασία του δήμου βόρειας Κέρκυρας. Ο άνδρας φέρεται να ήταν εντελώς γυμνός ενώ σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από τον ιατροδικαστή, φέρει πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι. Ο θάνατος του φαίνεται να προήλθε από πτώση από μεγάλο ύψος. Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να φέρει στο φως η νεκροψία νεκροτομή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments