Lifestyle

Σία Βοσκανίδου: Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Σία Βοσκανίδου: Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της
Σία Βοσκανίδου: Η πρώην Bachelor άλλαξε και έγινε ακόμα πιο γοητευτική.

Τη Σία Βοσκανίδου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Bachelor, στην προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Πολλοί βέβαια την γνώριζαν μέσα από το Instagram, καθώς διαθέτει έναν δυνατό λογαριασμό με περισσότερους από 195.000 ακόλουθους.

Η μελαχρινή καλλονή προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στην εμφάνισή της κι έγινε ακόμα πιο γοητευτική. Το μοντέλο – τραγουδίστρια έχασε αρκετά κιλά και φαίνεται καθαρά στο πρόσωπό της. Κάτι που έκανε και μια ακόμα Bachelor, η Αντζελίνα.

Δείτε την εμφάνισή της στην εκπομπή Super Κατερίνα, που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Θυμίζουμε ότι σε ηλικία 19 ετών και συγκεκριμένα το μακρινό 2013, είχε λάβει συμμετοχή και στα καλλιστεία “Miss Πελοπόννησος”, όπου και κέρδισε τον τίτλο. Ωστόσο ευρέως γνωστή έγινε όταν δύο χρόνια πριν δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model, όμως οι τέσσερις κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες της, δεν της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp λόγω των αισθητικών παρεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της.

Με ή χωρίς τις παρεμβάσεις οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram προκαλούν φουσκοδενδριές στους followers της και αποδεικνύουν πόσο λάθος έκανε ο Παναγιώτης που αποφάσισε να την διώξει από το παιχνίδι. Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Το μοντέλο στις δημόσιες εμφανίσεις που κάνει κατά καιρούς ντύνεται ιδιαίτερα αποκαλυπτικά, ενώ ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει και στην παραλία με σέξι μαγιό.

 Σία Βοσκανίδου: To καυτό μοντέλο

Η Σία είναι 26 ετών και εργάζεται ως Βρεφοκόμος. Στόχος στη ζωή της είναι να περνάει καλά και να διασκεδάζει! Ψάχνει αυτόν τον σύντροφο που θα της κλέψει το μυαλό και την καρδια, θα την κάνει να γελάει με τα αστεία του και θα νιώθει τόσο άνετα μαζί του σαν να είναι φίλοι! Είναι εξωστρεφής, κοινωνική και λατρεύει τα καραόκε parties. Δηλώνει πως έρχεται στο the Bachelor γιατί είναι η κατάλληλη στιγμή στη ζωή της για το επόμενο βήμα. Να γνωρίσει αυτόν που θα κάνει μαζί του οικογένεια και θα ζήσουν για πάντα ευτυχισμένοι.

Η Αναστασία εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του «Greece’s Next Top Model» και εντυπωσίασε με τις αναλογίες της. Μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του ριάλιτι μόδας, όμως οι αναλογίες της εντυπωσίασαν. Ξέρει να κάνει τους φίλους που την ακολουθούν χαρούμενους, αφού έχει τον τρόπο να τους μαγνητίζει τα βλέμματα με τις σέξι πόζες της.

Έχει απασχολήσει τον τύπο και έγινε πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό μετά από δημοσιεύματα της εποχής που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Παντελή Παντελίδη. Είναι ένα κορίτσι εστεμμένο και μας ελπίσει κάθε φορά ευχάριστα με τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και από τις πόζες της στα social media. svg%3E svg%3E

Οι φωτογραφίες αναδεικνύουν όλη τη χάρη της και αναμφισβήτητα είναι η βασίλισσα του Instagram. Η μελαχρινή καλλονή και «Miss Πελοπόννησος 2013» έχει κόλλημα με τα σούπερ σέξι φορέματα και τις ψηλοτάκουνες μπότες, ενώ ποζάρει με σορτσάκια και σε κάθε της πόζα πραγματικά «σπάει ταμεία»! Το μοντέλο στις δημόσιες εμφανίσεις που κάνει κατά καιρούς ντύνεται ιδιαίτερα αποκαλυπτικά, ενώ ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει και στην παραλία με σέξι μαγιό. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments