Ελλάδα

Ληστεία τράπεζας στη Μητροπόλεως: Καρέ καρέ η σύλληψη

Ληστεία τράπεζας στη Μητροπόλεως: Καρέ καρέ η σύλληψη
Ληστεία τράπεζας στη Μητροπόλεως: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την σύλληψη του 33χρονος δραπέτη που την λήστεψε.

Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η ληστεία τράπεζας στη Μητροπόλεως. Οι αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν τον έναν εκ των δύο υπεύθυνων για την ληστεία της τράπεζας, ο οποίος μάλιστα ήταν δραπέτης φυλακών.

Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος δραπέτης που εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (και συγκεκριμένα 46 ετών και 5 μηνών) για σειρά «βαριών» αδικημάτων, εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική στην Κατεχάκη, την ώρα που επέβαινε σε ταξί.

Το βίντεο

Στο εν λόγω βίντεο φαίνονται οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που επιβαίνουν σε μηχανές να τις εγκαταλείπουν άρον – άρον και να τρέχουν στο αντίθετο ρεύμα.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο ένας εκ των δύο ληστών της τράπεζας στην Μητροπόλεως συλλαμβάνεται.

Ληστεία τράπεζας στη Μητροπόλεως: Ποιος είναι ο ληστής που συνελήφθη

Ο ληστής με το Καλάσνικοφ, ο ένας από τους δυο που μπήκαν στην τράπεζα στη Μητροπόλεως, είναι ο αντιεξουσιαστής, δραπέτης των φυλακών. Είναι ο 33χρονος άνδρας, μετρίου αναστήματος, μελαχρινός, γυμνασμένος και με τατουάζ στο αριστερό χέρι όπως τον είχαν περιγράψει αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας.  svg%3E

Είναι βασικός ύποπτος και για άλλες ληστείες στην Αττική, όπως αυτή στη Μεταμόρφωση τον περασμένο Αύγουστο.

Τα χαρακτηριστικά των δραστών

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην διάρκεια της ληστείας, οι δράστες φορούσαν βερμούδες και κοντομάνικα ενώ ένας είχε χαρακτηριστικό τατουάζ στο πόδι. Ο ένας δράστης, αυτός με το τατουάζ, είχε πιστόλι, ενώ ο συνεργός του Καλάσνικοφ, γεγονός το οποίο είχε τότε οδηγήσει στην ταχύτατη κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών για την σύλληψή τους. Οι δράστες διέφυγαν πεζοί, ενώ αστυνομικοί ξεκίνησαν να ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας για συλλογή στοιχείων.

 svg%3E

Το θέμα της ληστείας και συνακόλουθα το θέμα της Ασφάλειας, έφθασε τότε μέχρι και στο briefing του κυβερνητικού εκπροσώπου, με τον εκπρόσωπο να επισημαίνει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του εκείνες τις ημέρες ότι η ασφάλεια – προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας και της οικονομίας – παραμένει πάντα ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments