Lifestyle

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η οικογένεια αγοράζει δύο βίλες στο Costa Navarino

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η οικογένεια αγοράζει δύο βίλες στο Costa Navarino
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη ιδιοκτησία του σταρ του NBA είναι στο Costa Navarino. Συγκεκριμένα είναι δύο πολυτελείς κατοικίες στη νέα γειτονιά των Rolling Greens, οι οποίες είναι υπό κατασκευή

Μία ιδιαίτερη επενδυτική κίνηση στην Ελλάδα φέρεται να έκανε η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Γιάννης και τα αδέρφια του αγοράζουν δύο βίλες στο γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino στην Πελοπόννησο. Πρόκειται για την πρώτη ιδιοκτησία στην Ελλάδα του Giannis και της οικογένειάς του στο εμβληματικό ξενοδοχείο και η συμφωνία είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί. Πρόκειται για δύο σπίτια υψηλότατης ποιότητας, σε ένα από τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία της χώρας.

Συγκεκριμένα είναι δύο πολυτελείς κατοικίες στη νέα γειτονιά των Rolling Greens, οι οποίες είναι υπό κατασκευή στο τουριστικό συγκρότημα, που προσφέρεται για τη φιλοξενία αθλητών με ιδιαίτερα απαιτητικά προγράμματα. Το Costa Navarino εχει αλλάξει από το 2009, οπότε και πρωτολειτούργησε τα δεδομένα για τη Μεσσηνία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο Γιαννης Αντετοκούνμπο επισκέφτηκε τον Σεπτέμβριο, μαζί με τον αδερφό του Θανάση το Costa Navarino για ολιγοήμερες διακοπές, κάτι που έχει γίνει και το 2018.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο παρ’ ότι είναι μοιρασμένη σε όλο τον κόσμο λόγω των επαγγελματικών-αθλητικών υποχρεώσεων, έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την Ελλάδα. Αλλωστε μόλις πριν από λίγο καιρό αυτό σφραγίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βερόνικας Νκεμ Αντετοκούνμπο και Αλέξανδρος Εμέκα Αντετοκούνμπο, η μητέρα και ο μικρότερος αδελφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πολιτογραφήθηκαν τιμητικά Έλληνες πολίτες.

«Πάντα νιώθαμε Ελληνες, αλλά τώρα που είμαστε και με τη σφραγίδα είμαστε ακόμα πιο ευτυχισμένοι» είπε ο πρωταθλητής του ΝΒΑ, μετά την ορκωμοσία. Το καλοκαίρι που πέρασε η οικογένεια Αντετοκούνμπο έκανε τις διακοπές της στην Ελλάδα, ενώ ο Γιάννης μέχρι πρόσφατα -πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ- έκανε προπονήσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προκειμένου να παραμείνει σε φόρμα, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Πόσο κοστίζει μία βίλα στο Costa Navarino

Το Rolling Greens, η γειτονιά που αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τις δύο βίλες, είναι η πιο πρόσφατη οικιστική πρόταση στο συγκρότημα, όπου έχουν ήδη πωληθεί 43, με προβλεπόμενη παράδοση το πρώτο τρίμηνο του 2023. Πρόκειται για βίλες 3 ή 4 κύριων υπνοδωματίων σε ένα επίπεδο, με υπόγειο, επιφάνειας από 235 έως 295 τ.μ. σε οικόπεδα επιφάνειας 700 έως 1.3000 τ.,μ. και η τιμή κυμαίνεται από 1,25 έως 1,8 εκατ. ευρώ. Όλες οι βίλες έχουν δυτικό προσανατολισμό με θέα το Ιόνιο πέλαγος και το γήπεδο γκολφ, ενώ διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και κήπο.

Το Costa Navarino έχει αποτελέσει πόλο έλξης και για πολλές άλλες μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τόνι Κρόος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments