Lifestyle

Φωτεινή Μπαρνασά: Σούσουρο στα Καλλιστεία – Φορούσε εσώρουχο;

Φωτεινή Μπαρνασά: Σούσουρο στα Καλλιστεία – Φορούσε εσώρουχο;
Φωτεινή Μπαρνασά: Αλληθώρισαν με τη φοιτήτρια φιλοσοφικής και την καυτή εμφάνισή της και πολλοί αναρωτήθηκαν εάν φορούσε εσώρουχο ή όχι.

Με μεγάλη επιτυχία για τα δεδομένα της Ελλάδας διοργανώθηκαν πριν από μερικές ημέρες τα Εθνικά Καλλιστεία με την υπογραφή του Γιώργου Κούβαρη. Του επιχειρηματία που έχει τ΄ αποκλειστικά δικαιώματα του διεθνούς διαγωνισμού, μιας και τα “αγόρασε” από την οικογένεια Πρεβελάκη. Μια παραγωγή άρτια, αξιοκρατική και πολύ δαπανηρή καθώς ξεπέρασε σε κόστος τα 100.000 ευρώ, σημειώνει το nasosblog.gr.

Εκεί είδαμε πολλά κορίτσια που ψάχνουν το μέλλον τους στη μόδα και τις πασαρέλες αλλά και γυναίκες που έχουν ήδη επιλέξει την πορεία τους. Και το κάνουν με μεγάλη επιτυχία. Ανάμεσά τους η επιχειρηματίας και πτυχιούχος της φιλοσοφικής Αθηνών Φωτεινή Μπαρνασά.

Ένα θηλυκό άγριο… με άποψη στη μόδα που δεν φοβάται να “εκτεθεί”. Επέλεξε να φορέσει ένα αεράτο φόρεμα που δεν έκρυβε τίποτε με αποτέλεσμα τα αρσενικά της βραδιάς να φύγουν απο τον χώρο με ερεθισμό στο… οπτικό νεύρο τους.

Μάλιστα, δημιουργήθηκε η απορία έαν η καυτή νεαρή φορούσε εσώρουχο ή όχι, καθώς υπάρχει πιθανότητα να φορούσε μικροσκοπικό στρινγκ στο χρώμα του δέρματος, αλλά και η περίπτωση να μη φορούσε εσώρουχο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments