Αθλητισμός

Νίκος Τσουμάνης: Τι έδειξε η νεκροτομή για εμπλοκή άλλου προσώπου

Νίκος Τσουμάνης: Τι έδειξε η νεκροτομή για εμπλοκή άλλου προσώπου
Νίκος Τσουμάνης: Τα ευρήματα που προέκυψαν από τη νεκροτομή του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του, το πρωί της Τρίτης (5/10) στην Μαρίνα της Αρετσούς στην Καλαμαριά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Καλαμαριάς, το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής που εκτιμούν ότι ο θάνατος του προήλθε από πνιγμό. Διεξάγεται προανάκριση αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Τσουμάνης έφυγε από «ασφυχτικό θάνατο». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος προήλθε με την χρήση λουριών μίας χρήσης (tire up).

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 90

Ο Τσουμάνης που ήταν 31 ετών, έγινε παίκτης του Μακεδονικού το καλοκαίρι ενώ στο παρελθόν πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Την Τετάρτη (06/10) ακολούθησε η διαδικασία της νεκροτομής, η οποία επιβεβαίωσε ότι είχε ασφυκτικό θάνατο, ο οποίος και προήλθε από την περίδεση του τραχήλου με πλαστικές ταινίες tie wraps.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση, η οποία και πραγματοποίησε τη νεκροτομή, δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου προσώπου, με τη σορό του Τσουμάνη να βρίσκεται καθοδόν για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Θεσπρωτία, όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί και η κηδεία του την Πέμπτη (07/10).

Τον ποδοσφαιριστή αναζητούσε από προχθές το απόγευμα η φίλη του, καθώς δεν κατάφερνε να μιλήσει μαζί του. Τα ξημερώματα της Τρίτης σε μια περιπολία της αστυνομίας εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του στη μαρίνα της Νέας Κρήνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments