Οικονομία

Στέλιος Πέτσας: “Έρχονται” παρεμβάσεις για να μην αυξηθούν τα δημοτικά τέλη

Στέλιος Πέτσας: “Έρχονται” παρεμβάσεις για να μην αυξηθούν τα δημοτικά τέλη
Στέλιος Πέτσας: Με παρεμβάσεις θεσμικού χαρακτήρα τα οποία θα συζητηθούν μέσα στην εβδομάδα, δεν θα αυξηθούν περαιτέρω τα δημοτικά τέλη προανήγγειλε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας.

Με παρεμβάσεις θεσμικού χαρακτήρα τα οποία θα συζητηθούν μέσα στην εβδομάδα, δεν θα αυξηθούν περαιτέρω τα δημοτικά τέλη προανήγγειλε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε πως “Μιλάμε με πράξεις και όχι με λόγια. Και οι πράξεις έχουν δύο χαρακτηριστικά, προκειμένου να μην αυξηθούν τα δημοτικά τέλη. Η πρώτη παρέμβαση σχετίζεται με τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης, τις ΔΕΥΑ, οι οποίες πράγματι επιβαρύνονται πάρα πολύ από την αύξηση στο κόστος ενέργειας. Το κόστος ενέργειας για τις ΔΕΥΑ θα συγκρατηθεί και στόχος μας είναι να μην μετακυλισθεί στους πολίτες μέσα από τα δημοτικά τέλη. Είμαστε σε επικοινωνία τόσο με το Υπουργείο Οικονομικών, όσο και με το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος και σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρξουν –έπειτα από σχετική σύσκεψη– εντός της επόμενης εβδομάδας”.

Πέτσας: «Είμαστε δίπλα στους πληγέντες – Άμεση η καταβολή των αποζημιώσεων»

“Είμαστε δίπλα και στους πολίτες –με τα επιδόματα κοινωνικής προστασίας και στεγαστικής συνδρομής– αλλά και στους Δήμους και τις Περιφέρειες για τα έργα αποκατάστασης” ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments