Θέσεις Εργασίας

ΟΑΕΔ: Δύο ανοιχτά προγράμματα για 6.000 ανέργους

ΟΑΕΔ: Δύο ανοιχτά προγράμματα για 6.000 ανέργους
ΟΑΕΔ: Δύο προγράμματα για 6.000 ανέργους “τρέχουν” αυτό το διάστημα από τον ΟΑΕΔ.

Δύο προγράμματα για 6.000 ανέργους “τρέχουν” αυτό το διάστημα από τον ΟΑΕΔ. Πρόκειται για το πρόγραμμα 5.000 θέσεων για ανέργους έως 29 ετών και το νέο πρόγραμμα για 1.000 ανέργους σε συνεργασία με την Amazon.

5.000 θέσεις για ανέργους έως 29 ετών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται νέο πρόγραμμα για 5.000 ανέργους έως 29 ετών από τον ΟΑΕΔ. Αφορά τον δεύτερο κύκλο «Προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για 5.000 άνεργους νέους ηλικίας έως 29 ετών».Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα λήξει στις 18 Οκτωβρίου.

Ποσά έως 550 ευρώ

Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλλει απευθείας στους ασκούμενους 550 ευρώ μηνιαία, καλύπτοντας κατά 100% την αποζημίωσή τους και τις ασφαλιστικές εισφορές για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επαγγελματικό κίνδυνο. Η επαγγελματική εμπειρία θα διαρκεί 6 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα και δεν υπάρχει δέσμευση για τις επιχειρήσεις μετά το τέλος του προγράμματος.

Στη δράση εντάσσονται επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους (κύριους ή δευτερεύοντες) με συνάφεια στο ψηφιακό μάρκετινγκ ή διαθέτουν τμήματα μάρκετινγκ καθώς και σε επιχειρήσεις που ο ιδιοκτήτης ή ένας εργαζόμενος απασχολούνται στο ψηφιακό μάρκετινγκ (δημιουργία και διαμοιρασμός ψηφιακού περιεχομένου, στρατηγικές βελτίωσης θέσης μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης, σχεδιασμός και υλοποίηση στρατηγικής μάρκετινγκ στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τρόποι χρήσης των κινητών τεχνολογιών και συσκευών, εμπειρία στο επιχειρηματικό μοντέλο του ηλεκτρονικού εμπορίου) για τουλάχιστον ένα έτος.

ΟΑΕΔ

Νέο πρόγραμμα για 1.000 ανέργους σε συνεργασία με την Amazon

Νέο πρόγραμμα για 1.000 ανέργους ξεκίνησε από τον ΟΑΕΔ σε συνεργασία με την Amazon.

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «AWS Cloud Practitioner Essentials» θα λήξει την Κυριακή, 17 Οκτωβρίου και ώρα 23:59.

Το πρόγραμμα είναι αποτέλεσμα του Μνημονίου Συνεργασίας ΟΑΕΔ-AWS, με στόχο την ανάληψη κοινών δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος στην αγορά εργασίας και την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας, με έμφαση στον τομέα ανάπτυξης δεξιοτήτων των ανέργων σε τεχνολογίες cloud services. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, ο ΟΑΕΔ διευρύνει το πεδίο συνεργασίας του με καινοτόμες εταιρείες τεχνολογίας για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments