Αθλητισμός

Προκριματικά Μουντιάλ: Τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής

Προκριματικά Μουντιάλ: Τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής
Προκριματικά Μουντιάλ: Με τι αποτελέσματα προκρίνεται η Εθνική μας ομάδα. Σήμερα η μεγάλη μάχη με τη Σουηδία.

Μετά το διπλό ελπίδας στη Γεωργία, η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε τη Σουηδία στη Στοκχόλμη στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, θέλοντας να την κερδίσει ξανά, όπως είχε κάνει στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο παιχνίδι και να κάνει άλμα πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, το καλοκαίρι του 2022. Για αυτό τον λόγο ο Φαν’τ Σχιπ δήλωσε πως η Ελλάδα δεν κατεβαίνει με τη νοοτροπία αουτσάιντερ στο Friends Arena σήμερα το βράδυ (21:45/ Open).

Τα σενάρια πρόκρισης

Η Εθνική μας μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, αλλά είναι αήττητη στον όμιλό της, μετρώντας 9 βαθμούς με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 5 αγώνες, ενώ βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Φαβορί είναι βέβαια η Ισπανία που προπορεύεται χωρίς συγκάτοικο στην κορυφή του ομίλου με 13 βαθμούς σε 6 αγώνες, ενώ δεύτεροι είναι οι Σουηδοί με 12 βαθμούς σε 5 αναμετρήσεις.

Με νίκη απόψε

Αν η Ελλάδα ξανακερδίσει τους Σουηδούς, στο αποψινό ματς, τώρα θα την φτάσει στη βαθμολόγια και θα συγκατοικούν ισόβαθμες στη δεύτερη θέση με 12 πόντους η κάθε μια. Θα ελπίζει ακόμα και στο θαύμα της πρωτιάς, αφού στις 11 Νοεμβρίου υποδέχεται την Ισπανία στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με ισοπαλία

Μ ισοπαλία οι δυο ομάδες θα μοιραστούν από έναν βαθμό και η Ελλάδα θα παραμείνει στο -3 από τους Σκανδιναβούς. Για να έχει ελπίδες πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει τα 2 τελευταία ματς, που δίνει στο ΟΑΚΑ, με την Ισπανία και το Κόσοβο.

Αν χάσει από τους Σουηδούς

Με ήττα απόψε στο Friends Arena εξανεμίζονται οι ελπίδες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά μαθηματικά δεν θα έχει τελειώσει τίποτα. Σε αυτό το σενάριο η Σουηδία θα έχει 15 βαθμούς, η Ισπανία 13 και η Ελλάδα 9. Για τερματίσει στη δεύτερη θέση η Εθνική πρέπει να κερδίσει την Ισπανία και το Κόσοβο, αλλά και να μην πάρει τη νίκη η Ισπανία στο εντός έδρας παιχνίδι της, στην τελευταία αγωνιστική, με τη Σουηδία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments