Αθλητισμός

FIFA: Καταδίκασε τα επεισόδια σε Αγγλία και Αλβανία

FIFA: Καταδίκασε τα επεισόδια σε Αγγλία και Αλβανία
FIFA: Η Παγκόσμια ομοσπονδία καταδίκασε τα επεισόδια σε Αγγλία και Αλβανία και ξεκαθάρισε μία ακόμα φορά τη μηδενική ανοχή της σε τέτοια περιστατικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Η FIFA καταδικάζει έντονα τα επεισόδια στο Αγγλία – Ουγγαρία και στο Αλβανία – Πολωνία και θα ήθελε να δηλώσει ότι η θέση της παραμένει σταθερή και αποφασιστική στην απόρριψη κάθε μορφής βίας καθώς και κάθε μορφής διάκρισης ή κατάχρησης.

Η FIFA έχει μια πολύ σαφή στάση μηδενικής ανοχής απέναντι σε μια τέτοια αποτρόπαια συμπεριφορά στο ποδόσφαιρο».

«Βροχή» από μπουκάλια στον Σβιντέρσκι, στο γκολ εναντίον της Αλβανίας

Στα Τίρανα, η Αλβανία υποδέχθηκε την Πολωνία και όταν ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι σκόραρε και πανηγύρισε μπροστά από το πέταλο, δέχθηκε σωρεία αντικειμένων. Αποτέλεσμα που ανάγκασε τον διαιτητή να φύγει στα αποδυτήρια μαζί με τους 22 ποδοσφαιριστές.

Ο αγώνας διεκόπη, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να καθαριστεί το χορτάρι, ενώ ξεκίνησε κανονικά ύστερα από περίπου 12 λεπτά.

Σοβαρά επεισόδια αστυνομικών – Ούγγρων οπαδών στο Γουέμπλει

Δεκάδες οπαδοί της Ουγγαρίας συγκρούστηκαν με Βρετανούς αστυνομικούς που έκαναν χρήση γκλοπ, εντός του Γουέμπλεϊ, στο ξεκίνημα του αγώνα με την Αγγλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Περίπου 600 Ούγγροι οπαδοί, στριμώχτηκαν σε μια μικρή γωνιά του γηπέδου, φορώντας τα μαύρα μπλουζάκια των Ultras που ακολουθούν την Εθνική ομάδα τους σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης.

Καθώς το ματς ξεκίνησε σεκιούριτι εισήλθαν στη συγκεκριμένη εξέδρα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν πολύ βίαιες συγκρούσεις. Στη συνέχεια κατέφτασε στο σημείο ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών, που άρχισαν να χτυπούν με τα γκλοπ τους οπαδούς, πολλοί εκ των οποίων ανέβηκαν στο κιγκλίδωμα «απαντώντας» με κλωτσιές προς τους αστυνομικούς και τους σεκιούριτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments