Ελλάδα

Καλλιθέα: Άγρια επίθεση σε μαθητή έξω από σχολείο

Καλλιθέα: Άγρια επίθεση σε μαθητή έξω από σχολείο
Καλλιθέα: Σύμφωνα με κατάθεση της μητέρας του, ο δράστης επιτέθηκε στον 15χρονο και με σιδερογροθιές.

Επίθεση δέχθηκε ένας 15χρονος μαθητής στην Καλλιθέα, έξω από το 7ο Λύκειο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στον μαθητή και μόλις τον είδε, τον πλησίασε και τον χτύπησε στο πρόσωπο με γροθιές.

Μάλιστα, σύμφωνα με κατάθεση της μητέρας του, ο δράστης επιτέθηκε στον 15χρονο και με σιδερογροθιές. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Παίδων”, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έφυγε για το σπίτι του. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο παραμένει σοκαρισμένο από την επίθεση. Σε κατάσταση σοκ είναι και η οικογένεια του.

Καλλιθέα: Για μια κοπέλα ο άγριος ξυλοδαρμός του μαθητή

Για τα μάτια μιας κοπέλας ένα άτομο – δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής – γρονθοκόπησε 15χρονο μαθητή στο προαύλιο του 7ου Γενικού Λυκείου Καλλιθέας, στην Αθήνα, καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης προσέγγισε την κοπέλα μέσω social media.

Καλλιθέα

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 7ο Γενικό Λύκειο Καλλιθέας, στο προαύλιο, με τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης να πλησιάζει τον 15χρονο μαθητή και να τον χτυπά στο πρόσωπο, ρίχνοντάς του μπουνιά. Ο καυγάς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αφορούσε την κοπέλα του φερόμενου ως δράστη, την οποία ο 15χρονος είχε προσεγγίσει μέσω των social media. Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες, με την οικογένειά του να προχωρά στην καταγγελία του περιστατικού. Ωστόσο, η μητέρα του 15χρονου δεν έχει πάει ακόμα για κατάθεση.

Καλλιθέα: «Σκαρφάλωσε στα κάγκελα και τον χτύπησε – Δεν υπήρχε καθηγητής»

Όπως επισημαίνει ένας άλλος μαθητής του σχολείου, «την τελευταία ώρα του μαθήματος, το παιδί δέχτηκε μια επίθεση από έναν εξωσχολικό το οποίο σκαρφάλωσε τα κάγκελα και μπήκε μέσα στο σχολείο για μια παρεξήγηση που είχε γίνει. Δεν υπήρχε κάποιος καθηγητής στο προαύλιο εκείνη την στιγμή. Στη συνέχεια, μετά το χτύπημα, τον περιποιήθηκαν στο γραφείο και τον πήγαμε εμείς οι φίλοι του στο σπίτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments