Lifestyle

Άννα Βίσση: Γιατί ένιωθε χάλια στον γάμο της με τον Καρβέλα

Άννα Βίσση: Γιατί ένιωθε χάλια στον γάμο της με τον Καρβέλα
Άννα Βίσση: Δάκρυσε μιλώντας για τον Νίκο Καρβέλα. «Είναι το πιο τρυφερό πλάσμα που υπάρχει στον κόσμο» δήλωσε.

Ποδαρικό στη νέα βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN έκανε η Άννα Βίσση. Οι δυο πρώην σύντροφοι του Νίκου Καρβέλα έχουν πολύ καλή, φιλική σχέση, αλλά δεν γινόταν να μην αναφερθούν στον γνωστό μουσικοσυνθέτη. Γιατί βούρκωσε με τον Καρβέλα, που όπως είχε δηλώσει πρόσφατα, ο δεσμός τους αρχικά ήταν λίγο παράνομος.

Μεταξύ άλλων, η σταρ του ελληνικού πενταγράμμου, μίλησε για τον Νίκο Καρβέλα και τη σχέση τους, ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες της ζωής τους.

«Εγώ τον γνώρισα όταν ήταν 30 ετών. Τι να πρωτοπώ για τον Νίκο Καρβέλα. Επειδή κάνεις εσύ Αννίτα την εκπομπή δεν νομίζεις ότι έχουμε το θέμα με τον… πρώην μας; Τον αγαπάμε πολύ τον Νίκο και έχουμε γελάσει πολύ μαζί. Όταν ήταν ερωτευμένος μαζί σου, μου μιλούσε για το πως ερχότανε να σε πάρει από το κανάλι» είπε η Άννα Βίσση στην Αννίτα Πάνια.

«Η πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ…. μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα», εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση.

Και θυμήθηκε για την εποχή του γάμου της με τον Καρβέλα: «Όταν παντρευτήκαμε το 1983 ήμουν έγκυος, ενώ παράλληλα ξεδίπλωνα μια καριέρα. Από το 84′ και μετά ξεκίνησαν οι πρώτες μου επιτυχίες από τον Νίκο. Ήμασταν μαζί σε όλα, στη ζωή στο τραγούδι στην επιτυχία. Ο Νίκος ήταν ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η πετυχημένη τραγουδίστρια έλαβε ένα γράμμα από τον Νίκο Καρβέλα το οποίο προκάλεσε την έντονη συγκίνησή της. Πιο συγκεκριμένα, η Αννίτα Πάνια έδωσε στην Άννα Βίσση ένα γράμμα με την υπογραφή του αγαπημένου της ανθρώπου.

Στο γράμμα αυτό, ο γνωστός συνθέτης την αποκαλεί μεταξύ άλλων… «γουρουνίτσα μου» κι εκείνη συγκινείται, ενώ την πειράζει για την πρεσβυωπία της.

«Γουρουνίτσα μου, κάνω μεγάλα γράμματα για να μπορέσεις να τα διαβάσεις χωρίς γυαλιά. Εχτές το βράδυ έκανες τα μάτια μου να δακρύσουν, τα αυτιά μου να δονηθούν εξαίσια. Σήμερα το πρωί τη γλώσσα μου να ριγήσει και την μύτη μου να αγαλλιάσει. Πάντα η αφή συνεχίζει να μας χωρίζει γ@μ@το σ’ αγαπάω…», της αναφέρει ο Νίκος Καρβέλας.

Η Άννα Βίσση συγκινήθηκε εμφανώς με αυτό το τρυφερό γράμμα. Καθώς η Κύπρια τραγουδίστρια διάβασε on air το γράμμα δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση της με αποτέλεσμα να βουρκώσει και να σπεύσει η Αννίτα Πάνια να την αγκαλιάσει.

Είναι γνωστό πως η Άννα Βίσση δεν διατηρεί καλές σχέσεις μόνο με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της, Νίκο Καρβέλα, αλλά και με τη δική του πρώην σύζυγο και μητέρα του γιου του, Αννίτα Πάνια.

«Σε δύο χρόνια θα γιορτάσω 50 χρόνια καριέρας», αποκάλυψε η Άννα Βίσση.

Οι δύο γυναίκες αναφέρθηκαν στη μητέρα της τραγουδίστριας, την κ. Σοφία, η οποία έπαιξε καθοριστικό σε αυτό που είναι τώρα η ίδια και οι αδερφές της.

«Φύγαμε από την Κύπρο με τον τσαμπουκά της μητέρας μου και τη στήριξη του πατέρα μου σε εκείνη», εξήγησε.

Ο Νίκος Καρβέλας και η ιδιαίτερη σχέση τους

«Τι του βρήκες;», ρώτησε η Αννίτα Πάνια.

«Όταν τον γνώρισα ήταν 31. Εσύ τι του βρήκες; Ο Νίκος δεν έχει ηλικία. Το παίζεις άνετη τώρα», απάντησε η Άννα Βίσση, με την παρουσιάστρια να λέει: «Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί. Χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση όχι».

«Τον αγαπάμε, είναι ιδιαίτερο κομμάτι. Έχουμε γελάσει πάρα πολύ. Μια ιστορία που μου είπε για σένα. Σε είχε ερωτευτεί και μου τα έλεγε. Ήρθε σε μια εκπομπή σου και μου λέει “είναι τρομερό το πώς διαλέγει πώς θα ντυθεί”. Μου λέει εγώ παρατηρώ που τρέχει ο κόσμος γύρω της κι εκείνη δεν έχει βαφτεί καν», ανέφερε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

«Η σχέση με τον Καρβέλα χωρίζεται σε δεκαετίας. Η μία είναι που τον γνώρισα και δεν τον ήθελα καθόλου, με φόβιζε. Ήταν μέσα στη μαγκιά και γούσταρα εγώ. Άρχισα να ενδιαφέρομαι. Άργησα πολύ να επιτεθώ και όταν το έκανα αυτός αμύνθηκε. Μου έλεγε όλες τις “βρωμιές” του. Όταν εγώ φτιάχτηκα, αυτός μου λέει δεν θέλω. Όταν αποφασίσαμε και παντρευτήκαμε, εγώ ξεδίπλωνα μια καριέρα. Τότε ήταν τρομακτικός και ελκυστικός. Ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου, ο πιο εκκεντρικός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments