Video

‘Squid Game’: Ζαχαροπλάστης έφτιαξε μπισκότα από το Παιχνίδι του Καλαμαριού

‘Squid Game’: Ζαχαροπλάστης έφτιαξε μπισκότα από το Παιχνίδι του Καλαμαριού
'Squid Game': Μπισκότα εμπνευσμένα από το Squid Game, την κορεάτικη σειρά του Netflix φτιάχνει ο Μάριος Παπαδόπουλος, Ιδιοκτήτης Ζαχαροπλαστείου.

Ο ζαχαροπλάστης που πρωτοτυπεί με τα μπισκότα «dalgona» μίλησε στο «Ώρα Ελλάδος» και το Open για την απόφασή του να φτιάξει μπισκότα από την γνωστή σειρά Squid Game.

«Αυτά τα περίφημα μπισκοτάκια τα οποία προέρχονται από την Κορέα από εκεί που γυρίστηκε βέβαια και αυτή η σειρά τα οποία έχουν γίνει πάρα πολύ διάσημα, μη ξεχνάμε ότι αυτή η σειρά έχει πάνω από 100 εκατομμύρια viewers και καταλαβαίνετε ότι έχει δημιουργήσει πραγματικά παγκόσμια φρενίτιδα.

Εμείς, λοιπόν, δεν κάναμε τίποτα άλλο παρά να πρωτοτυπούμε όπως πάντα η Θεσσαλονίκη, η πόλη του γλυκού και πήραμε το γλυκό αντικείμενο της σειράς για να φτιάξουμε τα μπισκοτάκια αυτά», είπε.

«Κατ’ αρχάς δεν είναι με αλεύρι. Και αυτό που γίνεται είναι να γίνονται μικρά πάρτι όπου βέβαια χωρίς να σκοτώνουν κανένα αλλά μάλλον με το να σκοτώνουν την πείνα τους παίρνουν αυτά τα μπισκοτάκια και κάνουν μία πρακτική. Όλο το μυστικό είναι να πάρουμε το μπισκοτάκι και να προσπαθήσουμε σιγά σιγά να το σπάμε χωρίς να χαλάσουμε τον κύκλο μέσα», πρόσθεσε.

Squid Game: Η σειρά έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, αναμένεται να γεμίσει με πολλά χρήματα τα «ταμεία» του Netflix.

Περισσότερα από 900 εκατομμύρια δολάρια αναμένεται να αποφέρει στο Netflix, η παγκόσμια επιτυχία του Squid Game, ποσό κατά 40 φορές μεγαλύτερο από τα 21,4 εκατ. τα οποία πλήρωσε η εταιρεία για την παραγωγή της σειράς.Το Squid Game ξεχωρίζει τόσο για τη δημοτικότητά του όσο και για το σχετικά χαμηλό κόστος. Η Νοτιοκορεάτικη σειρά απέφερε 891,1 εκατομμύρια δολάρια σε αξία, μια μέτρηση που χρησιμοποιεί η εταιρεία για να αξιολογήσει την απόδοση μεμονωμένων σειρών.

Η σειρά κόστισε μόλις 21,4 εκατομμύρια δολάρια – περίπου 2,4 εκατομμύρια δολάρια το επεισόδιο. Αυτά τα στοιχεία είναι μόνο για την πρώτη σεζόν και προέρχονται από ένα έγγραφο που περιγράφει λεπτομερώς τις μετρήσεις απόδοσης του Netflix για τη σειρά.Η δημοφιλής εκπομπή της Νότιας Κορέας είναι μακράν η πιο επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή του Netflix.

Το Squid Game ξεπέρασε το Bridgerton στη μέτρηση 2 λεπτών του Netflix καθώς σχεδόν 132 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον δύο λεπτά του Squid Game τις πρώτες 23 ημέρες.Το Netflix εκτιμά ότι το 89% των ατόμων που ξεκίνησαν την εκπομπή παρακολούθησαν τουλάχιστον 75 λεπτά (περισσότερα από ένα επεισόδια) και το 66% των θεατών, ή 87 εκατομμύρια άτομα, ολοκλήρωσαν τη σειρά τις πρώτες 23 ημέρες. Συνολικά, οι άνθρωποι έχουν ξοδέψει περισσότερες από 1,4 δισεκατομμύρια ώρες παρακολουθώντας την σειρά, η οποία δημιουργήθηκε από την Siren Pictures.

Squid Game: Στα ύψη η τηλεθέαση

Μετά από ανακοίνωση της εταιρείας Netflix, έγινε γνωστός ο αριθμός των θεατών του Squid Game μέχρι στιγμής. Στις 2 πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας της σειράς, το νούμερο έχει αγγίξει τα 111 εκ. θεατές. Εξωφρενικό αν αναλογιστεί κανείς τις ημέρες που κυκλοφορεί η σειρά. Στο νούμερο αυτό υπάρχουν όλες οι προβολές από 2 λεπτά και πάνω για κάθε επεισόδιο που ”’άνοιξε” κάποιος στη πλατφόρμα του Netflix.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments