Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: Χαλάει ο καιρός τις επόμενες μέρες

Σάκης Αρναούτογλου: Χαλάει ο καιρός τις επόμενες μέρες
Σάκης Αρναούτογλου: Μπαίνει σε τροχιά προς τη χώρα μας το βαρομετρικό χαμηλό που θα προκαλέσει αρκετές βροχές και τοπικές καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως ο καιρός αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θα προκύψει και μια πρώτη ήπια κάθοδος ψυχρών αερίων μαζών τη Δευτέρα και την Τρίτη, ικανή -ωστόσο- για να κρυώσει αρκετά ο καιρός, ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ3 αναλύει τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα και παρουσιάζει σε προγνωστικό χάρτη και την τάση για τις βροχοπτώσεις που θα σημειωθούν ανήμερα την 28η Οκτωβρίου.

Δείτε στην γκάλερι τους χάρτες καταγραφής βροχοπτώσεων του Σάκη Αρναούτογλου:

Υπουργείο Εσωτερικών: Τι αναφέρουν κύκλοι του, μετά την απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να μην πραγματοποιηθεί μαθητική παρέλαση.

Σύγχυση επικρατεί αναφορικά με το ζήτημα της διεξαγωγής της μαθητικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, καθώς το υπουργείο Εσωτερικών διαψεύδει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία με προηγούμενη ανακοίνωσή της ανέφερε πως θα διεξαχθεί μόνο η στρατιωτική.

«Αναφορικά με τη διεξαγωγή των παρελάσεων και των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και επειδή διακινούνται ανυπόστατες φήμες περί μη διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεων, επισημαίνεται ότι συνεχίζουν να ισχύουν στο ακέραιο τα όσα προβλέπονται στη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου 2021.

Επομένως, οι μαθητικές παρελάσεις παντού θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Διευκρινίζεται ότι η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται παραδοσιακά στις 27 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί επίσης κανονικά. Στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν μόνο στρατιωτικά τμήματα. Όλες οι παρελάσεις θα έχουν μέγιστη χρονική διάρκεια 60 λεπτών.

Σημειώνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments