Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: 416 μόνιμοι στα καταστήματα κράτησης

ΑΣΕΠ: 416 μόνιμοι στα καταστήματα κράτησης
ΑΣΕΠ: Στάλθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο μέσω ΑΣΕΠ για δημοσίευση η 9K/2021 , που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων δεκαέξι θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στάλθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο μέσω ΑΣΕΠ για δημοσίευση η 9K/2021 , που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων δεκαέξι θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Οι θέσεις της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο (Πίνακας Θέσεων).

Δείτε τον πίνακα ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών για την 4Κ/2021

Προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων/προσληπτέων για την πλήρωση, μέσω ΑΣΕΠ με σειρά προτεραιότητας, 76 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αφορά στον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.), στο Επιμελητήριο Άρτας, στο Επιμελητήριο Εύβοιας, στο Επιμελητήριο Λάρισας, στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, στο Κατάστημα Κράτησης Δράμας (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη), στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ., στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και στην Υπηρεσία Φιλοτελικού και Ταχυδρομικού Μουσείου της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Γ.Γ.Τ.Τ. – Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης), σύμφωνα με την Προκήρυξη 4Κ/2021 του ΑΣΕΠ.

Το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους που περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας ανακοίνωσης, οι οποίοι, ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στο Β΄ Στάδιο αρχίζει την 29η Οκτωβρίου 2021 ημέρα Παρασκευή ώρα 8:00 και λήγει στις 11 Νοεμβρίου 2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments